13.10.2016

Piristystä arkeen pienillä sisustusjutuilla

Mietiskelin tässä kolme sisutuksellista piristävää asiaa kotiin syyslomaa ajatellen:

1. Raikkaita omenoita olkkarin pöydälle tarjottimen ja kynttilöiden viereen. Jos innostaisi syömään enemmän hedelmiä, kun ovat nenän edessä sopivasti kuorimaveitsi esillä. Marimekon Focus- tarjotinta olen jo tovin haaveillut, vaikka tämä Jyskin "marmori" on hyvä.


2. Keittiössä värikäs kukka betonisessa tai kulmikkaassa ruukussa ja  pöydällä asetelma kynttiläsomisteita. Keltaiset appelsiinit Block-apupöydällä; jos vaikka houkuttelisi enemmän kuin
namut.


3. Makuuhuoneeseen ne uudet muhkeat tyynyt kolmen tyynyn asetelmaksi, Tämän inspiraatiokuvan sitten löysin Zara Homen sivuilta, oikein muhkea kokonaisuus. Omat Zaran päälliset olivat 50x50 cm, joten eivät sopineet Jyskistä ostamiini jättityynyihin.


Taupe diagonal striped cotton cushion cover and bedspread
kuva lainattu: http://www.zarahome.com/

Mitä suunnitelmia sinulla on syyslomalle?


8 kommenttia:

 1. Kivoja piristyksiä syyslomalle <3 Minä ajattelin myös vähän sisustella ja tehdä jotakin spesiaali ruokaa ja rentoutua :) Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle!Kummasti niitä lomia odottaa nykyään.

   Poista
 2. Aaah tyynyjä ei koskaan ole liikaa.
  Itsekin jossain vaiheessa haaveilin siitä Marimekon tarjottimesta mutta minusta se oli iha liian kallis. Anttilan Anno-sarjalta löyty lähes yhtäihana tarjotin ja paaaaljon halvemmalla. Kotiutin sen ja olen ollut tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Focus on ihan hintava,täällä oli mm:n liikkeessä -15%.Niitä kannattaa hyödyntää.Mulla on tuo Jyskin tarjotin ollut käytössä.

   Poista
 3. Syyslomaa ei erityisemmin ole, mutta ensi viikon lopulla lähden mummon pikku Prinsessan luo lomailemaan ja ehkä käymään messuillakin. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on maailman tärkein virka.Kivaa reissua prinsessan luo!

   Poista
  2. Sehän on maailman tärkein virka.Kivaa reissua prinsessan luo!

   Poista
 4. Kivoja piristyksiä syyslomalle=)Mukavaa sitä sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com