4.1.2017

Raakasuklaat ja Sokeriton kirja

Pukki toi Foodien valmiin Chia-appelsiiniraakasuklaapaketin, jonka teen tässä kun joulusuklaat on syöty. Raakasuklaasta on ollut juttua täällä jo aiemmin. Tytär oli silloin innokkaana tekijänä, vaikka maku ei ollut ehkä paras hänen mielestään. Olen seurannut Karita Tykän herkkuja, joita hän valmistaa makeana että suolaisena. Tilasin tämän Sokeriton kirjan, ja suosittelen sitä myös sulle, jos haluat kokeilla sokerittomuutta ja vehnäjauhottomia kokkailuja. Kirja on erittäin kaunis visuaalisesti ja herkut näyttävät syötävän hyville. Lifien suklaan jälkeen suunnittelin tekeväni Karitan ohjeella raakasuklaata ja pakkasesta otan vadelmia ja mustikoita. Voin käyttää tuota Foodien konvehtivuokaa myös näille suklaille.

Kirja on täynnä toistaan upeimpia herkkuja. Aion testata reseptejä. Kuvat ovat niin kauniin visuaalisia. Olen itse luomun kannattaja, ja nykyisin vatsan oireilut saavat miettimään mitä suuhunsa laittaa. 

Oletko tehnyt itse raakasuklaata?


12 kommenttia:

 1. Tykän kirjan lainasin joskus kirjastosta. En silloin tehnyt herkkuja, ihastelin vain kuvia ja lueskelin kirjaa. Pitääkin lainata se uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on huisin kaunis kuviltaan.Mulla nyt oma kirja,joten on aikaa kokeilla reseptejä.

   Poista
 2. Ihana kirja :) En ole koskaan itse tehnyt raakasuklaata mutta sitä olisi kyllä kiva kokeilla näin vuoden alussa kun on terveellinen elämäntapa taas uuden vuoden lupauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua myös kiinnostaa itse tehty!Pakkasessa on myös marjoja joita otan kokeiluun mukaan.

   Poista
 3. Hola amiga querida ¡¡ que delicioso , espero que tengas un lindo día
  Cariños

  VastaaPoista
 4. Siis hitsi! Tässähän on ihan mun kirja! Rakastan suklaata ja olen vilja-allerginen :D Tarvii hankkia asap! Varsinkin kun menin lupaamaan taas sokerittoman tammikuun... Jaiks.

  VastaaPoista
 5. Siis hitsi! Tässähän on ihan mun kirja! Rakastan suklaata ja olen vilja-allerginen :D Tarvii hankkia asap! Varsinkin kun menin lupaamaan taas sokerittoman tammikuun... Jaiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adlibriksestä tilasin tämän.Superlemonin verkkokauppa myy myös.

   Poista
 6. Tahdon kyllä päästä tutkailemaan tuota kirjaa. Terveellisellä ruokavaliolla koitan nyt elellä ja siihen olisi hyvä saada vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on edullinen (vajaa 20e),että suosittelen hankkimaan itselle omaksi.

   Poista
 7. Ei ole tullut kokeiltua raakasuklaan tekoa. Valkoista sokeria on nyt tullut mätettyä niin paljon, että pitäisi vähän katsoa mitä suuhunsa laittaa. Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tein tuon Foodien paketin.Tarvi vain sulattaa vesihauteessa pussin sisältö.Saa nähdä miten sitten kun teen ihan alusta loppuun itse.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com