22.1.2017

Jotain uutta edukasta designia

Viikonloppu suhahti turhan nopeasti ohi, sen vuoksi ei ole juuri ehtinyt panostaa sisusutusjuttuihin.Sähköpostiin tulee päivityksiä uusista tuotteista, sieltä bongasin viikolla nämä ihanat uutuudet Normann Copenhagenilta. Jos etsit edullista lamppua, niin Norm 06 on juuri sellainen. Lamppu sopii eri tiloihin kotona, sitä on Simon Karkov suunnitellut yli kolme vuotta. Suunnittelijaa on innoittanut luonto, lumpeet ja liljat. Hinta on 49-95 euron välillä.

undefined


Ja toinen kiva tuote oli tämä lehtiteline, joka on nimeltään Analog Magazine Rock white. Materiaali on metallia. Hinta n. 110 euroa. Sähköpostiin

Kuvat lainattu: https://www.normann-copenhagen.comOnko tammikuu tuonut uutta kotisi sisustukseen?


ps.Esikoinen on Amerikassa, ja viikon on saanut seurata ihastuttavia matkakuvia New Yorkista ja muualta. Outlet-kylät ovat olleet myös ihan huippujuttuja.

6 kommenttia:

 1. Kovasti tekisi mieli jotain piristystä kotiin saada näin kevään myötä. Pitäisi löytää vaan jotain edullista. Tuo lehtiteline on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen odotellut uutta villamattoa postista saapuvan,luulen että on loppuunmyyty,kun ei ole kuulunut mitään.Harmi!

   Poista
 2. Täällä edelleen haaveissa on se uusi sohva. Miksi se lottovoitto ei koskaan osu meidän kohdalle. Hmmm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä hyvä, jos osuisi. Säästöpossu keittiöön ja sinne esim. pullorahat, kirppistulot tms. niin alkaa kerääntyä pesämunaa sohvaan varten.

   Poista
 3. Pelkillä verhojen vaihdolla saisi uutta ilmettä...kun vaan kerkeis...ja sais aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ompelin tuon Marimekon Hetkiä kankaan verhoksi. Laitoin vain toiselle puolelle ikkunaa. Olkkarissa voisi olla paikallaan, jos saisi uudet verhot. Ihanasti on jo päivä pidentynyt, ja jos se aurinko vaikka viikonloppuna paistaisi vuorostaan.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com