12.5.2017

Pöydälle liinaa juhliin

Pöytäliinalla saa luotua juhlantuntua keittiössä, terassin pöydälle tai olohuoneen pöydälle. Minulla on Artekin ja Marimekon vahakankaita arkikäyttöön sekä valkoista pellavaliinaa juhlia varten. Sähköpostista nappasin Pentikin kankaista uutuuskuosit Hortensian ja Omenankukan. Näissä kuoseissa on kauniit värit ja meillä vaalaenapunainen on valmistuvan tyttären lempiväri. Meillä on tulossa valmistumisjuhlat kuun lopussa ja juhlakattaus on paikallaan kauniin liinan kera. Tuo Omenankukka on myös todella ihastuttava kuosi. Saa nähdä, ehtiikö omenapuut kukkaan milloin?Omenankukka on näin ihana pöytäliina! Voi kuinka odotan, että maljakkoon saa myös omasta puutarhasta omenankukkia maljakkoon.


kuvat lainattu:


Pidätkö sinä pöytäliinaa juhlapöydässä?

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuoseja. Minulla on aina valkoinen pöytäliina ja laitan pöytään jotain koristeita piristykseksi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuosi tuo omenapuu!
  Kyllä juhlakattaukseen meilläkin kuuluu pöytäliina. Minullakin on vanhoja pellavaliinoja kaapissa, mutta myös äitini virkkaama suuri pitsipöytäliina.
  Ihanaa viikonloppua ja Äitienpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihania nämä Pentikin kuosit ja etenkin värimaailma on juuri omiaan omaan makuuni. Minulla on pöytäliina käytössä niin arjessa kuin juhlassa :)

  VastaaPoista
 4. Pentikin pöytäliinat on kauniita, usein käytän valkoista tai harmaata pöytäliinaa juhlissa ja sitten koristeilla ja kukilla tulee laitettua väriä ja näköä kattauksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on,että kukat ja koristeet luovat myös juhlantuntua.Mä suunnittelin meille valmistumisjuhliin jo Partyliten kynttilöiden värejä.

   Poista
 5. Ihania kankaita on kyllä Pentikillä. Ehdottomasti käytän liinaa sekä arkena että juhlina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin näihin kaikkiin.Liina tekee pöydällä arjestakin juhlaa.

   Poista
 6. Yleensä ei tule paljon pöytäliinoja pidettyä, nekin vähäiset ovat aika graafisia ja mustavalkoisia,.mutta tuo omenankukka-kuosi kelpaisi kyllä hyvin. Kivoja uutuuksia Pentikiltä.

  VastaaPoista
 7. Noita pentikin liinoja olen miekin kuolannut, ihan mielettömän kauniita. Kyllä liina kuuluu juhlapöytään. Hyvää äitienpäivää Aiccu

  VastaaPoista
 8. Ihanan kesäisiä kuoseja ! Kyllä pöytäliina tekee heti juhlavamman ilmeen. Meillä on liinan hankinta edessä, sillä heinäkuussa saamme viettää keskimmäisen lapsen rippijuhlaa. Ihanaa, rakastan suunnitella juhlia !

  Kivaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com