Kaurakeksit (gluteeniton)
125g voita
2,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria (ei välttämätön)
2 dl kaurajauhoa Myllärin, gluteeniton
2,5 dl kauraleseitä Myllärin gluteeniton (laitoin gluteenittomia kaurahiutaleita)
1/3 tl leivinjauhetta
-sulata rasva, lisää sokeri, Sitten muna ja vaniljasokeri. Sekoita puuhaarukalla. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Nostele väljästi leivinpaperin päälle nokareita. Paista 175 astetta 15 min. Taikinaa ei vatkata koneella.
Ja Flower-maljakko on ollut äitienpäivästä asti keittiössä esillä. Se on kyllä kaunis yksityiskohta.
Hyvää helatorstaita! Minä lähden hakemaan kesäkukkia.
Helatorstaita sinnekin!
VastaaPoistaKaurakeksit on kyllä tosi hyviä.
Kaunis on tuo maljakko!
Se on ihana tuossa pöydällä.
PoistaKaurakeksejä ei ole tullut tehtykkään moneen vuoteen.
VastaaPoistaPitäisikin joku päivä tehdä niitä.
Hyvää helatorstaita!
Ne on kyllä hyviä ja tulee syötyä kerralla monta.
PoistaKaurakeksit on ihania, lapsena aina leivottiin niitä äidin kanssa. Toi maljakko on ihana.
VastaaPoistaKiitos vinkistä!
VastaaPoistaHelppoja tehdä.
PoistaKaurakeksit on meidänkin perheen lemppareita ja ihanan nopeita valmistaa! Mikään ei ole parempaa kuin vaniljajäätelö, kaurakeksit ja tuoreet mansikat! :)
VastaaPoistaTuo yhdistelmä kuulostaa herkulliselle!Helppoja nämä keksit on tehdä.
PoistaKiitos vinkistä, täytyy kokeilla. Tyttäreni joutuu välttämään viljaa, vaikka ei ole keliakiaa.
VastaaPoistaMulla on "leivonta" sanan takana gluteenittoman piirakan ohjetta myös.Jos käyt kurkkaamassa.
PoistaOi nam! Nyt alkoi tehdä mieli leipoa, näyttää tosi hyviltä!
VastaaPoistaNam miten herkullisen näköisiä keksejä, tätä ohjetta pitääkin kesällä kokeilla :)Aurinkoista sunnuntaita <3
VastaaPoista