13.11.2019

Seerumit ja Cliniquen ihonhoitotuotteet

Syyslomamatkalla Rhodoksen saarella kävimme Sheporassa kosmetiikkaostoksilla. Sheporaa ei taida olla meillä kotimaassa, harmi siksi, koska siellä on hyvin monenlaista kosmetiikkasarjaa myynnissä ja palvelu on myös erittäin ammattimaista. 

”sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”

Itselle ostin näin talvea ja pakkasta ajatellen Cliniquen- seerumisetin ja sitten uuden värivoiteen, koska kasvot on hyvä suojata kylmältä ilmalta, tuulelta ja myös muilta ulkoisilta tekijöitä. Seerumi kosteuttaa ja on myös ihotautilääkäreiden kehittämä tuote ja myös allergiatestattu. Seerumi on patentoitu ja  se säilyttää kosteuden iholla ja päästää huonot aineosat pois kasvoilta. Myyjä antoi kaupanpäälliseksi hyvänkokoisen setin erilaisia Cliniquen tuotteita  mm. * meikinpuhdistusaineen sekä *poskipunan. Meikinpuhdistusaine ei kirvele silmiä, ja on muuten silmälääkäreiden kehittämä tuote ja myös allergiatestattu. 

Seerumi sekoitetaan kahdesta eri tuotteesta keskenään (kuva) ja seerumia voi käyttää aamulla sekä illalla ennen voiteiden lisäämistä. *Cliniquen seerumia voit tilata täältä (klik)! Olen tykännyt tuosta Cliniquen seerumista ja niitä on tullut ostettua jo lisääkin!


Lisäksi ostin uuden kulmien rajaukseen pehmeän ja helpostilevittyvän kulmakynän sekä Sheporan oman sarjan huulipunan ja kynsilakan.  Kulmakynässä on toisessa päässä pieni harja, jolla saa kulmakarvat hyvin ojennukseen sipaisemalla.* Täällä on vastaavanlainen Nyxin pehmeä kulmakynä, jos etsit helposti levittyvää kulmakynää itsellesi.

Huulipunassa oli nyt ekologisuutta ajatellen hyvä tuo pahvinen eikä metallinen hylsy ja sen suojakuori. Tässä on harppaus menty kohti kestävää kehitystä. * Täällä on myös samansävyinen (Beigen ja Nuden sävy), jos haluat arkikäyttöön huulia kauniisti esiin tuovan neutraalin sävyisen huulipunan. Huulipuna on kaunis arkena naisen huulissa, vaikka et muuta meikkiä juuri laittaisikaan.



Kynsilakan väriksi valitsin peittävän pinkin ja vaaleanpunaisen väliltä olevan sävyn. Kynsilakka on pienessä purkissa ja, se on sopivan kokoinen juuri mun käyttöön, koska muutoin kynsilakka kestää minulla vuosia. Lakkaan kynnet ehkä noin kerran kahdessa viikossa. Vastaavanlaisen sävyn poimin * sinulle täältä, jos tykkäät tästä sävystä. 



Saitko vinkkiä tästä postauksesta ihosi hoitoon ja meikkiin?

7 kommenttia:

  1. Ihoa pitää hoitaa huolella, kun meillä on niin vaihtelevat vuodenajat. Itse tarvitsen kosteutta kuivalle iholleni, joten voiteita saa läträtä tuon tuostakin. Suosittelen muuten suojaamaan talvella ihoa esim. voiteen päälle värivoide.

    VastaaPoista
  2. Minulla on Sheporan huulirasva, tytär osti sen minulle Monacosta. On muuten todella kosteuttava ja tuoksuukin vielä vesimelonilta.
    Ihanaa iltaa sinulle Aikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä testata, jos olet hyväksi todennut.Kiitti vinkistä!

      Poista
  3. Ihania shoppailuja, Sephoraa ei tosiaan Suomessa ole mutta siellä on kyllä kaikkea ihanaa ♥ Pahvihylsyt on kauniita ja tosiaan pahvia on paljon nykyään uusien tuotteiden materiaaleissa. Sama kehitys jatkokoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse näin eka kerran nuo pahvihylsyt ja siksi olin innoissani niistä, että ostin itsellekin.

      Poista
  4. Ihana tuo kynsilakan sävy! Pehmeä ja naisellinen. Mä oen ole pitkään aikaan käynyt Sephoralla, vaikka lähin kauppa ei kaukana olekaan. Tuo huulirasva on muuten varmaan kokeilemisen arvoinen.

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin lentokoneessa lentoemännän kynsissä tuon sävyn ja tykästyin siihen, että halusin itsellenkin.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com