21.11.2019

Olohuoneeseen uudet verhot

Olohuoneessa ja sen viereisessä huoneessa on yhtenäistä tilaa, ja näiden tilojen verhoissa tulee käytettyä verhot siten, että ne ovat kaikki luonnonvalkoisia purjerenkain kiinnitettävät verhot tankoon. Toinen vaihtoehto samaan tilaan näkyvissä ikkunoissa on meillä käytössä myös siten, että pienessä huoneessa on vain yksi verho jommakummassa reunassa tankoa. Tässä alakuvassa luonnon valkoinen verho on vain tuossa oikealla puolella olevassa tangossa yksinään. Verhot ovat paksua kangasta ja laskeutuvat kuitenkin hyvin. Niiden luonnon valkoinen sävy on säilynyt hyvin, eikä kangas ole muuttanuta väriä. Verhot olen ostanut Ikeasta. 


Luonnon valkoiset verhot ovat olleet meillä myös keittiössä välillä. Alakuvan Pentikin krysanteemi-kuosin verhot ovat olleet keittiössä kesän lopusta pitkälle alkutalveen keittiössä, koska niissä on kauniit syksiset värit. Täältä voit katsoa Pentikin krysanteemi-kankaiden ompelusta ohjetta. Kankaat olen saanut Pentikin kanssa tehdystä blogiyhteistyöstä. 


Keittiöön olen ommellut uudet Marimekon mustavalkoiset Kivet-kankaasta paneeliverhot. Ja nimenomaan isosta kivestä eikä pienestsä Kivet-kuosista. Kun verhot ovat valmiit, niin laitan tänne idean myös kuvia, jos sinä innostut ompelemaan verhoja myös itsellesi. Tyttäreni tilasi suosittua Kuusikossa -kangasta, josta tulee kappa keittiön ikkunaan. Itse olen ihastunut siihen uuteen väriin Kuusikossa kankaassa, jossa on pohjaväri ihan tumma harmaa tai musta.

Olohuoneessa on myös käytössä ajattomat Pentikin mustavalkoinen kuosi verhoissa. Verhossa on hiukan roosaa kuvioa myös painettuna. 


Flunssa on ollut jo yli viikon päällä, ja vaikka kuinka syö vitamiinejä, hunajaa ja valkosipulia, niin olo ei ota parantuakseen! Toivottavasti sinä olet pysynyt terveenä!?

Onko sinulla tarvetta uusille verhoille?

4 kommenttia:

 1. Oi, uudet verhot olisi niin kivat. Jo, useampana vuonna olen haaveillut uusista verhoista olohuoneeseen, mutta vielä en ole raskinut muutokseen lähteä. Korkeat ikkunat ja neljä pitkää verhoa. Vaikka kuinka kankaan saisi edullisesti, hintava muutos. Ehkä joku vuosi. :)
  Mukavaa alkavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoissa ikkunoissa on juuri tuo ongelma, kun kangasta menee metreittäin, että ei ihan joka vuosi raski uusia ostaa.Meillä on varmaan keittiössä ollut kahdet verhot vuorotellen jo vuosia.Sama myös muissa huoneissa.

   Poista
 2. Ihanat verhot ♥ Mä oon säilynyt flunssislta, yrittänyt muutamaan otteeseen tulla mutta mennyt samantien ohi.Paranemista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään näistä kaikista.Flunssa vaivaa täällä edelleen😏

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com