12.3.2023

Ihonhoitovinkit

                                                Kaupallinen yhteistyö,                                                              mainoslinkit merkitty *

Talvella meidän monien iho kärsii kuivuudesta ja säävaihteluista. Olen käytännössä huomannut, että hyvät pesuaineet ja ihonhoitotuotteet ovat löytyneet parhaiten laadukkaista tuotesarjoista. Sain blogiyhteistyönä testiin uuden *Olo-apteekissa myytävän A-Dermasarjan tuotteita. A-dermasarja on 91-97%:n vegaani ja luomua. Jos ihosi on kuiva, allerginen tai atooppinen, niin tuotteet sopivat sekä aikuisille että lapsille.


A-Derman sarjan * Exomega  Control-sarjan näppärä ihoa kosteuttava ja rauhoittava suihke on tuoksuton ja kosteuttaa hellävaraisesti ihon. Tyttäreni vajaa kolmevuotias on hyvin atooppisen ihon omaava lapsi ja tämä spraysuihke sopi myös hänen iholle. Suihke rauhoittaa kutiavaa ihoa ja sopii vauvasta vaariin. Suihkaus kerran päivässä riittää ihoonhoitoon.


Lisäksi A-Derman sarjaan kuuluu ihan miedosti hajustettu 91% aineosista luonnollista alkuperää oleva *suihkuöljy. Se pehmentää ihoa ja on myös ravitseva.Suihkuöljy on muuten saippua-aineeton! Tämäkin tuote sopii vauvasta vaariin. Lapsen lapsen iho ei ole kutissut pesun jälkeen eikä aikuistenkaan.
Kasvoille ja silmänympärysiholle sopii tämä yläkuvan * hoitava ihovoide, joka on 95% aineosiltaan luonnollista alkuperää. Voide ehkäisee myös ihon kutinaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Kylmä ja tuuli voivat kuivattaa ihoasi, joten tämä tuote sopii käytettäväksi tähän aikaan erittäin hyvin. Tykkään tästä tuotteesta, kun se on pumppupullossa ja siitä on helppo ottaa steriilisti tarvittava määrä voidetta.A-Dermasarjan tuotteet löytyvät apteekista. Kaikki tuotteet sisältävät ihoa hoitavaa Rhealba-kauraa. Kaura auttaa tasapainoittamaan ja korjaamaan herkkää, allergista ja atopiaan taipuvaa ihoa. 


Miten sinä hoidat näin talvella ja keväällä ihoasi?
2 kommenttia:

 1. Kunnon putsarit pitää olla ja sitten käytän ihon kosteutukseen öljypohjaisia tuotteita. Nuorempana kammoksuin kaikkia öljyisiä tuotteita, nyt en tulisi ilman niitä toimeen :)
  Kaunista viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljypohjaiset ovat hyviä kauneudenhoidossa! Tuo ihovoide on ollut lemppari, kun kasvoissa kuivia kohtia. Koululaisen kaverikin innostui laittamaan tuota kosteuttavaa suihketta, kun tulivat mäenlaskusta. Kaunista viikkoa myös sinulle!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com