1.5.2023

Trendikkäät seinien värit

Mitkä ovat seinien trendivärit?

Remontti on edennyt tyttären omakotitalossa ja seinissä on neljää eri sävyä valkoisen ohella.Minä sain maalattua yhden makuuhuoneen, jossa oli aiemmin ollut puiset valkoiset puolipaneelit. Niistä oli jäänyt seiniin naulanreikiä jonkin verran, niin ne piti ensin pakkeloida. Maalasin ensin osan seinistä pohjamaalilla ja osassa olikin pohjamaali valmiina.Valkoiset seinän osat maalasin Kookoksen -sävyllä, ja se on mielestäni hyvä valkoinen. Tehosteseinässä oli sävynä petroolin sävyä ja seinä piti maalata kolmeen kertaan.Tässä lopputulos alakuvassa ja maslin sävy on Silkkitie.


Olohuoneeseen tuli lämmin beigen sävy yhdelle seinälle ja muut seinät ovat valkoista Kookoksen sävyä.Olohuoneessa oli myös valkpiset puolipaneelit, ja niiden irrottaminen oli kyllä työlästä. Olohuoneessa oli aiemmin harmaja maali seinissä.Lattia oli myös harmajaa laminaattia, mutta lattiassa on nyt valkotammi vinyylilankkua. Talo on nyt päivitetty 2020-luvulle.

Eteisen kaapit ja valkoiset kaapit  tytär purki kaikki pois. Eteinen ja ns.tuulikaappi olivat kovin ahtaat ja kapeat tilat, ja nyt tila avartui.Seinän maalin väriksi tuli vihreän sävyä ja muualle seiniin valkoista. Talossa on paljon oviaukkoja ilman ovia, niin aukkojen reunoja suojaamaan laitoimme muovilistoja.Ne oli kätevä kiinnittää ja lapsiperheessä kestävät parhaiten.


Aiemmin oli remontoitu pienen kolme vuotiaan huone, josta voit lukea täältä! 70-luvulla rakennettu talo on remontoitu nyt ja enää yksi makuuhuoneen seinä on vaiheessa.Samalla on vaihdettu uudet valokatkasijat ja pistorasiat myös.Sähkömies pitää vielä käyttää, että laittaa uudet led-valot vanhojen lamppujen tilalle.


Onko maalien väreissä sellaista, että voisit omaan kotiin laittaa?8 kommenttia:

 1. Voi, että mikä upea petroolin sävy! Upea! Meillä olisi varmasti paljonkin väriä seinissä, mutta nykyinen koti on vuokra-asunto niin maalailut jäävät vain haaveeksi. Suomen kodissa meillä oli aikanaan värikkäitä seiniä. :)

  VastaaPoista
 2. Minä tykkäsin myös, että on hyvä petroolin sävy.Vuokra-asuntoon ei voi maalailla seiniä tuosta vaan.

  VastaaPoista
 3. Petroolin sävyä mietin joskus meidän makuuhuoneeseen, mutta sitten sain tapettia lahjaksi ja tapetoinkin seinän. Kivat sävyt ja sopisivat myös meidänkin kotiin.
  Ihanaa viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulla kuvaa blogissa sun tapetista?Olisi kiva nähdä.

   Poista
 4. Tuo sininen väri on melkeinpä sama jota meillä on sekä olohuoneessa että toisessa makuuhuoneessa. Ja tuo beige on lähes samaa sävyä kuin meidän pari viikkoa sitten maalaamamme toisen makuuhuoneen seinät. Hyvät värit olet valinnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä sitten samat värit, hyvä yhteensattuma!

   Poista
 5. Hieno tuo sinivihreä sävy. Meillä on kaikki seinät toistaiseksi perusvalkoiset. Yhteen huoneeseen on harkinnassa valokuvatapetti. Se onkin toinen kodinseinistä, jossa ei ole mitään. Meillä on siis lähes kaikki seinät peitossa, eikä kaikille tauluillekkaan löydy seinää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yksi valokuvaseinä, ja on ollut vuosia. Ei ole edes kyllästyttänyt katsoa sitä Brooklyn Bridgeä ja Nyc:tä.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com