Olen etsinyt uusia pastaohjeita, kun niihin samoihin ohjeisiin vain haluaa jo vaihtelua. Viikonloppuna testasin tämmöistä kana-rakuunapastaa, joka valmistuu n. 20 minuutissa. Tässä on nopea, helppo ja herkullinen ateria kodin yhteiseen ruokahetkeen. Tässä oli meille uudehkona makuna rakuuna ja kaprikset.
4 annosta
kana-rakuunapasta
400g broilerin rintafilettä (leikkaa parin sentin kuutioiksi, kuumenna nopeasti
öljyssä kasarissa)
2 valkosipulin kynttä
1 paprika
2 rkl oliiviöljyä
350 g pastaa
1 kanaliemikuutio
5 dl vettä
3 dl valkoviiniä tai omenamehua
2 dl kuohukermaa (ruokakermaa laitoin)
½ dl kapriksia
1 rkl sinappia
1,5 tl kuivattua rakuunaa
suolaa maun mukaan
- siirrä kanat paistamisen jälkeen odottamaan eri lautaselle
-lisää valkosipuli, paprikasuikaleet, pasta, kanaliemikuutio, nesteet ja kaprikset. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä 7 min. Nosta broilerit sekaan ja keitä vielä 3-5 min, tai kunnes pasta ja broileri ovat kypsiä.
-lisää lopuksi sinappi ja rakuuna.ja kerma sekä suola.
Kannattaa kokeilla!!