26.1.2018

Hempeää roosaa keittiössä

Kevään merkkejä löytyy jo meidän keittiöstä, kun Design Lettersin keittiöpyyhkeet tulivat postipaketista. Tykkään pitää keittiöliinaa tai pientä pyyhettä tiskialtaan alapuolella kaapin ovessa, kun tarvitsee kuivata käsiä pesun jälkeen. Pienet 30x40 käsipyyhkeet ovat käteviä, mutta myös nämä keittiöliinat. Liinoja olikin kahden pakkauksessa, kun tilasin ne verkkokaupasta. Toinen paketti meni lahjaksi ja toisen näistä annan tyttärelleni. Arne Jacobsenin tuotteita löytyy meillä mukeissa ja teekannussa. Tuotteet ovat muuten käteviä lasten myös opetella kirjaimia samalla, kun ollaan keittiössä.


Nyt taas on jotain uutta sisustusjuttua kevättä ajatellen. Viikonloppuna onkin tarkoitus ulkoilla, nyt kun pakkaset ovat loppuneet, vaikka pihalla onkin aika liukkaat kelit. Ja viikonloppuna tulee juttua yhdestä kivasta asiasta, käy lukemassa!


Iloista ja rentoa viikonloppua just Sulle!


10 kommenttia:

 1. Ihanan södet pyyhkeet! Tuo vaaleanpunainen tuo minullekin kevään kotiin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista Design Letters - jutuista. No, ei minulla muita ole kuin mukit. Mutta nämä liinat ovat todella kivat. Kotiin tai lahjaksi. Kiitos vinkistä Aikku! Ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä sai kaksi yhden hinnalla.Meillä on myös mukeja tästä sarjasta.

   Poista
 3. Juuri sopivasti hempeyttä <3
  Ihanaa viikonloppua Aikku!

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään noista pyyhkeistä. Pihalle on päästävä, vaikka olisi liukasta. Laitan nastakengät jalkaan ja kävelysauvat mukaan, joten niillä pärjää varmaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nadtat on hyvät!Sauvakävely on myös mulla harrastuksena.

   Poista
 5. Noi Design Lettersin tuotteet on niin ihania kaikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on simppeleitä ja sopii omaan makuun.

   Poista
 6. Todella suloiset keittiöpyyhkeet.
  Itsellä tuo roosavaihe tuntuu vain jatkuvan, ja kasvavan: pyyhkeitä (ei ihan noin hienoja!) on jo löytynyt, nyt mukaan tarttui uusi matto :D . Seuraavaksi tulee varmasti roosat seinät.

  VastaaPoista
 7. No nyt on pinkkiä! Kauniit ovat ja tuovat jo kevättä ja ystävänpäivää tullessaan. Mun pitää nyt mennä Design Lettersiin tutustumaan.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com