26.1.2018

Sopiiko hempeä roosa keittiöön?

Hempeää roosaa keittiöön? Sopisiko roosa väri sinun keittiöön? Kevään merkkejä löytyy jo meidän keittiöstä, kun Design Lettersin keittiöpyyhkeet tulivat postipaketista. Tykkään pitää keittiöliinaa tai pientä pyyhettä tiskialtaan alapuolella kaapin ovessa. Kuivaan siihen aina käsiä pesun jälkeen. Pienet 30x40 cm käsipyyhkeet ovat käteviä, mutta myös nämä keittiöliinat. Liinoja olikin kahden pakkauksessa, kun tilasin ne verkkokaupasta. Toinen paketti meni lahjaksi ja toisen näistä annan tyttärelleni. Meidän perheen naiset tykkäävät hempeästä roosasta.

Arne Jacobsenin tuotteita löytyy meillä mukeissa ja teekannussa. Teekannu on usein käytössä ja pidän sitä myös esillä, koska se on valkoinen ja oikeastaan myös sisustuselementtinä kaunis.

Arne Jacobsenin tuotteet ovat muuten käteviä, kun niissä on kirjaimia, niin lapset voi opetella kirjaimia samalla, kun ollaan keittiössä. Arne Jacobsenin kirjaintyyppi on selkeä ja pienikin lapsi pystyy siitä seuraamaan kirjaimia. Arne Jacobsenin kirjaimet tunnetaan nimellä Design Letters. Designia niissä kyllä onkin.


Nyt taas on jotain uutta sisustusjuttua kevättä ajatellen. Pienillä tarpeellisilla hankinnoilla on helppo päivittää keititötä uuteen kuosiin. Roosa ei ole yhtään liian hempeä väri keittiöön. Meillä äiti käyttää tiskauksen apuna näitä keittiöliinoja, hän kuivaa lusikat ja suuret astiat keittiöliinaan. Samaa tule myös itse harrastettua, koska silloin märät astiat ja lusikat on mukavampi laittaa kuivattuna suoraan kaappiin eikä niitä tarvitse erikseen jättää kuivamaan kuivauskaappiin. 

Viikonloppuna meillä onkin tarkoitus ulkoilla porukalla, nyt kun pakkaset ovat loppuneet, vaikka pihalla onkin aika liukkaat kelit.  


Ja viikonloppuna tulee juttua yhdestä kivasta asiasta, käy lukemassa!


Onko Arne Jacobsenin tuotteet sinulle tuttuja?


10 kommenttia:

  1. Ihanan södet pyyhkeet! Tuo vaaleanpunainen tuo minullekin kevään kotiin.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tykkään noista Design Letters - jutuista. No, ei minulla muita ole kuin mukit. Mutta nämä liinat ovat todella kivat. Kotiin tai lahjaksi. Kiitos vinkistä Aikku! Ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä sai kaksi yhden hinnalla.Meillä on myös mukeja tästä sarjasta.

      Poista
  3. Juuri sopivasti hempeyttä <3
    Ihanaa viikonloppua Aikku!

    VastaaPoista
  4. Minäkin tykkään noista pyyhkeistä. Pihalle on päästävä, vaikka olisi liukasta. Laitan nastakengät jalkaan ja kävelysauvat mukaan, joten niillä pärjää varmaankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nadtat on hyvät!Sauvakävely on myös mulla harrastuksena.

      Poista
  5. Noi Design Lettersin tuotteet on niin ihania kaikki <3

    VastaaPoista
  6. Todella suloiset keittiöpyyhkeet.
    Itsellä tuo roosavaihe tuntuu vain jatkuvan, ja kasvavan: pyyhkeitä (ei ihan noin hienoja!) on jo löytynyt, nyt mukaan tarttui uusi matto :D . Seuraavaksi tulee varmasti roosat seinät.

    VastaaPoista
  7. No nyt on pinkkiä! Kauniit ovat ja tuovat jo kevättä ja ystävänpäivää tullessaan. Mun pitää nyt mennä Design Lettersiin tutustumaan.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com