26.5.2013

Hyörinää ja pyörinää kotona

Kesän tulo teettää paljon töitä kotona. Eilen touhuttiin puutarhassa ja leikattiin nurmikko.
Olen maalaillut kasvimaan kasvukehikot valkoisella pellavaöljymaalilla, ja odotan, että olisivat nyt kuivat, että saadaan siemenet niihin kylvettyä.

Humalaja meinaa rönsyillä, sekin täytyy tänään sitoa kiinni, että pääsee kasvamaan ylöspäin. Ja vielä on kukkapenkkejä laitettavana.

Laitoin sitruunamelissaa, valkoista koristekrassia ja kesäkurpitsaa kasvamaan eilen. Voi olla, että viimeksi mainittu ei ehdi tälle kesää satoa tuottamaan, mutta siemeniä jäi ensi kesälle.

Basilikaa laitoin jo mausteeksi grillikasvisten sekaan. Sen verran oli jo kasvanut lehteä, että sai saksittua siitä lehtiä. Nyt on vielä ostamatta ne yrttiruukut, mutta vielä saavat olla näissä kasvatusruukuissa.2 kommenttia:

  1. Basilika on kyllä siitä kiitollinen yrtti, että se tuottaa satoa melkoisen pitkään. Saa aina halutessaan napsaistua lehtiä sinne minne tarvitsee (: Kivaa kesäpuuhailua sinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Jännä seurata mitä omista kylvöistä nousee. Ja tietää, että nämä ovat luomujuttuja. Tänään tilliä ja persiljaa laitoin myös kasvamaan.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com