11.5.2013

Marimekon vahakangastekstiilit

Aivan upea Marimekon uusi kuosi pöytäliinavahakankaissa on tämä uusi Kompotti .Värivaihtoehdot ovat musta ja tämä värillinen ainakin. Tykkään molemmista ja piristystä kyllä luo tuo hempeä  siniharmaa ja puuteri...

Kompotti-pöytäliinaMarimekko Vatruska-verho, 1 kpl


Minä käytän keittiössä tätä Puutarhurin parhaat kuosia. Harmikseni viime kesänä liljasta tippui siihen siitepölyä, ja jätti jäljen. Tämä on oikein pirteä kuosi näin kevät-kesä-syksy- aikaan. On myös ajaton.
Puutarhurin parhaat kangas, musta-vihreä


Toinen kuosi on mustalla pohjalla olevat harmaanhopeat lehdet eli Stilla -kuosi ( Design Björn Dahlström) Mustassa pinnassa on myös hopeanhohtoa. Tähän en jaksa kyllästyä, sitä käytän syksy-talvi aikaan. Marimekon kuosit ovat ajattomia, ja näitä voi myös pestä, joten lisää käyttöikää myös niin.


Kuka muu on ihastunut ja tykästynyt näitä Marimekon vahakankaita käyttämään?

2 kommenttia:

  1. Kompotti on ihana! Pitää varmaan laittaa se hankintalistalle, sen päivän varalle, kun oikein saa hemmotella itseään. :)

    http://hilu.blogit.fi

    VastaaPoista
  2. Omalle toivomuslistalle laitan tämän myös. Mulla on ollut varmaan neljä vuotta tuo tumma liina ja pari vuotta tämä toinen, eivätkä käytössä ole menneet miksikään.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com