27.4.2014

Leikkimökin suunnittelua

Olen etsinyt leikkimökin malleja, jotka sopivat pienelle tontille. Huvila&Huussi ohjelmassa esiteltiin Vappu Pimiän kesämökille rakennettua leikkimökkiä, joka käy myös vieraiden nukkumapaikkana. Mökissä oli hauska katto ja yhdellä seinällä suuret ikkunat. Leikkimökin edusta oli laatoitettu laatoilla. Meillä leikkimökki kävisi myös talvella varastotilana.


Tässä on myös ihan yksinkertainen malli: Kannustalon leikkimökki:
http://www.kotoakotiinshop.com/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/12062009-146452/Products/KK200028

Meillä on ollut tyttöjen leikkimökki ihan perinteinen harjakattoinen mökki kuisteineen heidän ollessa pieniä. Mökki paneloitiin sisältä puupaneelilla ja sitä käytettiin myös nukkumatilana kesäisin. Mökki vain on nyt isovanhemien rannassa " kesämökkinä", jos käy joella ongella ja rannalla makkaranpaistossa. Kooltaan tämä on niin iso, että sisälle sopii sänky, jos haluaa ottaa nokoset täällä.

Olen kerännyt vanhoja omia astioita meidän lapsuudesta jo valmiiksi leikkimökkiin ja ainakin aluksi pitää olla muovisia astioita. Tämä on 80-luvulta.

Kalusteiden pitäisi olla helposti hoidettavia. Ikeassa on muovisia pöytäsettejä, jotka ovat ihan käytännöllisiä siirtää ja pitää puhtaana. Tässä Utter (hinta n. 13€), materiaali muovia.
 
Helposti pinottava muovinen tuoli, jossa runko metallia (15€):
 
 
 
Tälle pöytä seuraksi, Sansad (50€), kivat nuo värijalat.
 

Pienelle kokkaajalle Duktig-leikkikeittiö  on ihan kiva idea myös (49€).
kuvat lainattu Lasten Ikea www.ikea.com/fi
 
 

 Aurinkoista sunnuntaita! Täällä on jo nyt 11 lämmintä, eilen lämmitettiin palju, ja siellä oli vielä aamulla 32 lämmintä.

2 kommenttia:

  1. Kivat suunnitelmat! Kyllä Kannustalon pihajutut(kuin) on kauniita. Mua kiinnostaisi jätekatos pihapuodista :)

    VastaaPoista
  2. kevät kummaa aikaa,kun alkaa tuo pihapuoli kiinnostamaan.Kannustalon jutut On kauniita.pitääpä kurkata millainen jätekatos heillä on.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com