11.5.2015

Kasvohoitoa luonnonkosmetiikalla kotona

Arjen kiireessä jää usein omat kauneusrutiinit hoitamatta, kun pitää viilettää oravanpyösässä tukka hulmuten. Ostin vuosi sitten näitä ihastuttavia Argital-tuotteita Tallinnasta Dell´ Eco kauneushoitolasta, joka myös tuo maahan näitä tuotteita Suomeen kauneushoitoloihin. Pyrin kerran viikossa kuorimaan ja laittamaan naamion kasvoihin. Joskus kyllä väli jää pidemmäksikin. Kotona tehty kasvohoito on helppo tehdä joko lyhyellä tai pitkällä kaavalla. Pitkään kaavaan minulla kuuluu kasvovedet, -hieronta ja tehoaineet.



Lyhyt ja nopea hoito kotona vaatii ensin ihon puhdistuksen ja sen jälkeen tehdään kuorinta. Argitalin vihreä savi-kuorintavoide on aivan ihanan pehmeä ja hellävärainen, joka soveltuu myös herkälle iholle. Tuote sisältää vihreää savia ja iiristä. Kylmäpuristettu manteliöljy ravitsee ja suojaa uutta ihokerrosta. Ruusunlehtiuute ja damaskon ruusu eteerinen öljy tasapainottaa kasvojen ja kaulan ihoa; samalla tuo ihanaa tuoksua iholle.  Kuorinta-aine levitetään hellästi kasvoille, varo couperosa-kohtia ettet niihin laita kuorinta-ainetta. Kostuta kädet ja hiero hellävaroen kasvot. Tämän jälkeen pese puhdistussienellä kasvot ja levitä naamio. Argitalin vihreä savinaamio soveltuu myös vartalolle. Saunassa hoito vielä tehostuu. Naamio voi olla 5-30 minuuttia kasvoilla, sen jälkeen pestään pois. Tämän jälkeen voi levittää yö- tai päivävoiteen kasvoille.

Argital on italialainen luonnonkosmetiikkasarja, jota on valmistettu 30 vuotta.

Millaisia kasvohoitoja sinä teet kotona?

5 kommenttia:

  1. Kylläpä kuulostaa ihan luksus hoidolta!
    Ihanaa!
    Kaunista toukokuun viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää hemmotella itseä välillä!Viikonloppuna pääsee pihaa laittamaan!

      Poista
  2. Oi, kuulostaapa ihanalta! Tuota merkkiä en ole vielä kokeillutkaan, vaikka luonnonkosmetiikka on heikkouteni. :) Itse teen silloin tällöin naamion ja joskus kuorin ihon. Välillä laitan iltaisin kasvoille myös seerumia, kun olemus alkaa näyttää liian harmaalta. :D Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valinnan vaikeus merkkien kanssa,oon hurahtanut luonnonkosmetiikkaan.Mitähän seerumia käytät?Olen etsinyt uutta ja hoitavaa tuotetta millä hoitaa myös ihoa.Kivaa viikkoa myös sinne!

      Poista
  3. Olen viimeaikoina olluut ihan liian laiska hoitamaan ihoa! Ei taida juuri nyt edes olla millä tehdä kasvohoitoa. Pitäis käydä ostamassa jotain ihania uusia tuotteita, niin jospa innostuis!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com