2.5.2015

Vappupäivällinen

Mitä sinun vappuusi kuuluu? Meillä on ollut kaikkea kivaa tiedossa, eilen sisustusmania pääsi valloilleen Ikeassa, tänään juhlittiin päivällä kihlajaisia ja sitten panostin keväiseen ruoantekoon. Vappupäivällisen tein tänään grillaamalla vartaita kiertoilmauunissa, ja onnistuivat hyvin. Laitoin vartaisiin kasviksia ja lähellä tehtyä makkaraa, oliiviöljyä vuoan pohjalle ja vähän sipaisin sudilla myös päälle. Valion uutta grillattua paprikaruokakermaa lorautuin jo kypsien vartaiden päälle kastikkeeksi. Siinä oli kiva väri ja maku. Lämmitin kastikkeen ja vartaat uunissa. Lisäksi oli keitettyä perunaa,joka oli luomua ja lähtöisin Pietarsaaresta (Jacobsson´s).





Jälkkärinä toimi omat pakastemansikat survottuna kastikkeeksi, vaniljajäätelöpallot ja suklaisia strösseleitä. Eilen ostin ruokajuomaksi Somersbyn siideriä Ruotsista, jolloin siinä ei ole paljoa prosentteja.

Tunnelmallista lauantai-iltaa Sinulle! Terveisin Kokki, joka on hurahtahtanut luomuun.

8 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä nuo vartaat. Maustetut kermat ovat suosikkejani. Helposti hyvää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvikset kypsyy nopeasti, helpot tehdä.Tänään just mietin, et minkä kastikkeen teen ja muistin tuon paprikakerman.Välillä eri makuja

      Poista
  2. Herkullisen näköista. Olen myös kerran kokeillut tuota kermaa, oikein hyvää. Meillä grillailtiin myös vappuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valion kerma oli ihan hyvänmakuista,vaihtelua tavallisiin.

      Poista
  3. Herkulliset vappuherkut <3 Leppoisaa sunnuntai iltaa :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com