27.11.2015

Sealife ja shoppailua Lontoossa

Syyslomalla pyrähdimme Finnairilla Lontooseen. Tässä matkakertomusta nähtävyyksistä ja shoppailuista. London Eyen vieressä on kivoja kohteita eri-ikäisille: Sealife, Shrek adventure ja Dungeon, jos haluat nähdä ja kokea samalla metroajelulla monta paikkaa;kannattaa hankkia yhteislippu näihin Madeame Tussauds´n vahakabinetin kanssa!

Näiden kohteiden vieressä Thames -joki virtaa vieressä ja samoin lähellä on myös Westminister Abbey ja Big Ben. Me kävimme Sealifessa reilun parituntisen retken. Näimme erikoisia mereneläviä, kilpikonnia, alligaattorin, pingviinejä, haikaloja ja vaikka mitä mielenkiintoisia luonnon ihmeellisyyksiä. Suosittelen paikkaa kaikenikäisille matkaajille, näkemistä on ihan lipun hinnalle ja enemmänkin. Huippu oli myös 3d-elokuva, jossa Spiderman seikkaili sankarina. Olimme 3d-lasit päässä ja välillä tuli vesisuihkua, tärinää ja melua tuutin täydeltä penkissä istuessa: ihan kuin olisit itse ollut siinä leffassa mukana. Myös 3-vuotias jksoi hyvin koko reissun; leikki-ikäinen tykkäsi ihan todenteolla. Matka onnistui mielestäni hyvin, vaikka miljoonakaupungissa kolmevuotiaan kanssa olimmekin. Päikkäreiden aikaan kävimme vaateliikkeissä. Kirjoittelen myös vahakabinetistä, majoituskohteestamme Stockwellissä, ravintoloista ja Disney Storesta toisessa postauksessa!


0

Missä shoppailla Lontoossa? Lontoo on shoppajan paratiisi. Must -kohde on aina Primark ja Harrod´s. Kävimme myös Primarkissa ja Forever21 myymälöissä. Primark on edullinen ostosparatiisi ja oma vaatekaappi täydentyi taas pitkäksi aikaa. Forever21 on amerikkalainen brändi, ja hintataso tässä vaateliikkeessä on myös edullinen. Myymälää ei ole Suomessa, mutta yrityksellä on verkkokauppa. Pontso on ollut niiiin huippu valinta, oikein lemppari lämmin iso ihanuus.

Lisäksi kävimme tietysti myös Victoria Secretillä. Tänä vuonna asiakaspalvelu oli vähäisempää mitä ennen; en tiedä johtuiko se siitä, että kävimme illalla siellä. Aiemmin myyjä on tullut ihan sovituskopin ovelle odottamaan ja hakemaan sopivia liivejä, jos on ollut tarvetta. Ostin kahdet uudet liivit n. 110 e:lla. Olen tykännyt heidän liiveistä; kestävät ja kauniit.


Mitä sinun viikonloppuun kuuluu? Kohti ensimmäistä adventtia mennään, vaikka lumesta ei ole tietoa.

6 kommenttia:

 1. On se vain mukavaa käydä välillä kaupoilla muuallakin kuin näissä paikallisissa. Primark olisi kiva saada meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat shoppailut onkin vaatteiden ostalta melkein aina tuolta ulkomailta. Hintataso on paljon edullisempi siellä. Saapa nähdä milloin Primark tulee Suomeen. Heidän vaatteet ovat ihan laadukkaita.

   Poista
 2. Upea Sea Life!!
  Ja shoppailun hurmaa, tietenkin!

  VastaaPoista
 3. Mukavanoloinen reissupostaus ❤️ Primarkilla on kaikkea ihanaa, harmistus on suuri kun ei löydy Suomesta :( Hyvää viikonloppua 😊

  VastaaPoista
 4. Sealife on kyllä upea paikka ja Lontooseen mä kyllä haluaisin...joskus sitten :) IHanaa lauantaita <3

  VastaaPoista
 5. Katselinkin tuo Sea Lifea Thamesin rannalla kävelessämme, mutta ohi käveltiin. Upea paikka!
  Primark on minulle tuttu jo Irlannin ajoiltani. Tykkään Primarkin liikkeistä, niissä on hinta-/laatusuhde kohdillaan.
  Ja nyt vähän harmittaakin, kun siellä tuli vain pyörähdettyä (kippari kun ei noista kaupoista välitä)
  Mutta Lontoo on ihana kaupunki. Sinne taas tie vie varmasti tulevaisuudessa.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com