5.11.2015

Voihan Hemtex

Eilen extempore matkalla isompaan kaupunkiin tuli piipahdettua Hemtexissä. Siellä oli tarjolla niin ihanan pehmeitä valkoisia, harmaita ja hennon roosan värisiä tyynyjä ja peittoja. Hemtexin tarjous ota kolme, maksa kaksi on vielä voimassa viikonlopun ajan. Syksyn ja talven koittaessa koti muuttuu tekstiilien suhteen pehmeämmäksi ja paksuimmiksi. Sohvan tyynyrivit houkuttelevat loikoilemaan pörröisen torkkupeiton alla vaakatasossa. Tässä kuvassa on tähän vuoden aikaan kotiin sopivia pehmeitä torkkupeittoja ja tyynyjä, että laitan sen inspiraatioksi myös sinne sulle!kuva: Frozen winter www.hemtex.fi
Kuva lainattu www.hemtex.fi
Tämä Laura -maljakko oli rakkautta ensi silmäyksellä.  Tämän voisin toivoa joulupukilta lahjaksi jouluna. Maljakko on muuten paketoitu valmiiksi noin ihanaan lahjarasiaankin. Hintaa tällä maljakolla on 44€ (löytyy myös Hemtexin verkkokaupasta). Tähän maljakkoon sopii luonnon omat oksat (havut, koivu tms. oksat) tai talven kukat (amaryllis, ruusut tms).

Joko olette sisustelleet kotia talvisiin tekstiileihin? Mikä on sun lemppari tekstiili?


6 kommenttia:

 1. Olen huomannut myös meidän Hemtex-myymälässä, että valikoimassa on paljon pehmoisia peitteitä ja tyynyjä, hempeissä väreissä. Myymälä on nähtävästi myös uudistanut ilmettä ja valikoimaa. Kaikkea houkuttelevaa myös joulupukin pussiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ajatus jo itselläkin, että joululahjoja voi jo hankkia. Hemtexissä on aina niin kauniit tuote-esittelyt!

   Poista
 2. Ihania juttuja löytyy Hemtexiltä :) Tyynyliinan päällisiä olisikin kiva ostaa sieltä :) Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on aivan ihania tyynynpäällisiä!!

   Poista
 3. Ihana tuo maljakko! Tää tahtoo kans tuollaisen! Ihanaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa Hemtexillä olisi joku hyvä tarjous, niin saisi vähän alemmalla hinnalla tuon. Se on luonnossa isompi ja näyttävämpi kuin kuvassa!!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com