4.11.2015

Väriä callunasta terassille ja arvonta ihanassa blgoissa Tuula´s life

Marraskuu on alkanut lämpimissä keleissä. Eilen paistoi aurinko ja oli lämpöasteita 9. Minulle vilukissalle tämä sopii paremmin kuin hyvin. Tyttärien kanssa kävimme vielä syksykukkakaupoilla, lasiterassille ostin kolmiväricallunan neljällä eurolla. Terassille on tulossa jouluisampi ilme, kunhan saan sen valkoisen kuusen tuonne hankittua. Lasitilan sisällä on kätevä kuivatella pyykkejä; raikkaan ilman tuoksu on se joka on aivan huumaava ja takertuu puhtaisiin pyyhkeisiin ja lakanoihin. Partyliten kolmisydän kynttilä valaisee ison alueen ja tunnelma on kyllä taattu!

Virtuaaliystäväni on perustanut uuden blogin Tuula´s life Hänellä on ihania juttuja ja kuvia blogissa ja instagramissa. Tuulalla on blogissa arvonta menossa, käy osallistumassa täällä!  Palkinto on varsin mielenkiintoinen ja aivan ihana!! Mikä upea lahja esim. äideille jouluksi.

kuva lainattu www.tuulaslife.blogspot.fi


Onnea Tuulan arvontaan! 


2 kommenttia:

 1. Voi, ihana Aikku! Tämä juttusi kyllä sokeroi keskiviikkoni! Kaunis kiitos sinulle!
  Täällä mietin, että valkoinen, (huurteinen) joulukuusi sopii mainiosti lasiterassille. Ja nyt siellä jo onkin sinulla nätit callunat ja kynttilä. Kyllä tuollainen lasiterassi on oiva keksintö, terassista saa nauttia myöhäiseen syksyyn ja jo aikaisin keväällä. Ja ne pyykit, niihin tulee hyvä tuoksu terassilla.
  Meillä on terassi ilman laseja, mutta siinä on valmius muuttaa se lasiterassiksi. Ehkä joskus.
  Kivaa keskiviikkoa myös sinulle! Minä täällä hymyilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Kylläpä piristää mieltä lukea noin ihanasti kirjoitettua tekstiä! Tuo lasiterassi oli kyllä oiva hankinta, ja innolla odotan mitä kevät tuo tullessaan. Sekin, että kuinka aikaisin siellä voi sitten jo touhuilla. Nyt joulun lähestyessä sinne tulee tunnelmointia joulukoristeista, varmaan jotain tonttua tai muuta pikkuista varten.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com