2.3.2016

Pääsiäistä sisustukseen

Kaivoin esille kaapista lasten vanhoja pääsiäisaskarteluja, joita on tullut säilytettyä vuosia. Niitä on kertynyt monenlaisia ja aina ne ovat yhtä kivoja laittaa esille. Löysin Partyliten kivan lasisen somisteen kirpparilta. Somisteen sisään laitoin värikkäitä suklaamunia. Arvatenkin mies niitä on sieltä jo kysellyt pikku papusen kanssa, että saako syödä. Viikonloppuna ajattelin hakea koivun ja pajunoksia terasseille. Kotipihalta taittamani oksa sai ylleen  värikkäitä höyheniä. Nyt odotellaan, koska silmut alkavat vihertää. Maljakko-osa kuuluu tuohon lasisomisteeseen; on sopivan kokoinen yhdelle kukalle tai oksalle. Tarjottimien avulla saa näitä asetelmia tehtyä helposti ja helposti siirrettyä paikasta toiseen.







Joko pääsiäinen on tullut teidän kotiin?

19 kommenttia:

  1. Jotenkin en ole suonut ajatusta koko pääsiäiselle. Mutta eihän se ole kovinkaan kaukana.
    Täälläpäin ei ole vielä näkynyt narsisseja tai helmililjoja, niitä kaipailisin ;)

    VastaaPoista
  2. Pääsiäinen on aikaisin tänä vuonna! S-marketissa oli helmililjoja, mutta olivat vielä kovin pieniä. Narsissit ovat kans kivoja kotona valkoisena tai keltaisena.

    VastaaPoista
  3. Ootpa sä jo ajoissa. Meillä alkaa vasta hiihtoma...Ehkä parin viikon päästä on pääsisäisfiilis. MEillä taitas olla jo munat kohta syöty, jos nyt jo laittais esille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi satsi suklaamunia on jo syöty. Mutta kiva niitä on laittaa esille, ja tykästyin noihin oikein värikkäisiin ihan sisutusmielessä. Lomalla täälläkin ollaan nyt.

      Poista
  4. Hei vitsit, miten en hoksannutkaan että tollasen kynttiläkipon sisälle voi laittaa noita pääsiäisnamuja! Kiitos hyvästä vinkistä, se on tosi kivan näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä inspiraatioita kun keksisikin koristeluihin. Ole hyvä tästä somistusvinkistä, nuo pääsiäismunat olivat niin ihanan värisiä, että oli pakko saada esille.

      Poista
  5. Siellä jo niin pääsiäistunnelmaa kaunista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäistä pitää jo nyt tunnelmoida, ehtii nauttia siitä.

      Poista
  6. Yhden kirsikanoksan muodossa on pääsiäinen tullut...odotan siihen nyt kukkia..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitappa kuvaa, kun saat kukkimaan! Mä odotan lehtiä tuohon koivunoksaan meillä.

      Poista
  7. Eilen istutin ruohon lapsen kanssa, kun ajattelin etten välttämättä jaksa/kykene myöhemmin, mutta muuten ei kyllä vielä laitettu koristeita, vaikka kaivoin esille. Omakin äiti laittaa aina meidän vanhat pääsiäisaskartelut esiin keväisin. :) En uskaltanut avata suklaamunapussejakaan kun söisin kaikki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole vielä ruohoa laitettu, kiitti vinkistä!

      Poista
  8. Vielä ei ole ollut pääsiäinen mielessäni, mutta eihän se tosiaan ole kovin kaukana. Ihanan pirteät kuvat :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kovasti väriä ja valoa haluaakin kotiin näin talven jälkeen.

      Poista
  9. Ihania pääsiäis askarteluja :) Minä en vielä ole ehtinyt edes miettiä pääsiäistä mutta jospa ensimmäisenä laittaisi rairuohoa tai ohraa itämään ja ostaisi sitten vaikka narsissin tai jotain ;) Mukavaa maaliskuun alkua ja viikonloppua <3

    VastaaPoista
  10. Minäkin ostin jo ensimmäiset suklaanamuset pääsiäiseen...piilotin ne vielä kaappiin herkkusuilta!
    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Täällä vasta heräilllään pääsiäiseen. Suklaamunia on tullut sentään ostettua. Ehkä pitää aloittaa pääsiäisohran kylväsimellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäisohra on kiva, meillä oli viime vuonna sitä. Muuten pilttipurkit ovat kätevät ruhon kasvatukseen, lasipurkin ympärille kiva paperi tai kangas ja naru ympärille. Siitä sulle vinkkiä, kun teillä aina blogissa niitä ihania ideoita lahjoihin! Täältä blgoista taitaa löytyä viime vuodelta kuva tuosta jutusta.

      Poista
  12. Kaunista, tuo on kiva idea että laittaa pääsiäismunia tuohon kynttilään, minullakin on tuollainen
    Kynttilänjalka :) kiva idea.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com