4.2.2017

Mitä keittiöön kuuluu?


Keittiö on kodin sydän!

 Leivoin eilen pullaa pitkästä aikaa. Käytin taikinaan Myllärin luomujauhoa ja maultaan kyllä pullat onnistuivat. Pikkuapulainen vatkasi kermavaahdon (Vispi) ja mies täytti pullat, joten meillä on tänään laskiaispullia tarjolla. Viikolla löysin paljon Merimaariasta (myy Marimekkoa) ale-korista kotiin uusia tekstiileitä. Tuo Kopeekka-sarjan pannulaput olivat sieltä. 

Sisutukseen sopii hyvin nuo lasiastiassa olevat omput, jotka ovat maukkaimmillaan ja meillä niitä syödään paljon. Väriläikkä sopii hyvin keittiöön tähän aikaan vuodesta samoin kuin tulppaanit (Pirkka). Tämmöisiä keittiöjuttuja tällä kertaa. Olen laitellut kaappeja kuntoon Konmari-kirjan ansiosta, ja olen saanut ihmeitä aikaan vaatekaapissa esimerkiksi. Siitä juttua myöhemmin ja Marimekon uusista tekstiileistä.
Mitä sun viikonloppuun kuuluu?

7 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä pullia, ja tulppaanit on niin kauniita! Täällä olen myös leiponut, ja touhunnut kotihommia. Nyt illalla otetaan rennosti. Mukavaa lauantai-iltaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kivaa viikonloppua sulle!Nuo kuulostaa rentouttaville jutuille!Emma-gaalaa katoin illalla.

  VastaaPoista
 3. Oi, laskiaispullia. Meillä syötiin viikonloppu runebergintorttuja. Ne on mun suurta herkkua. Tästä onkin hyvä siirtyä laskiaispulliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, kun on näitä perinteitä; saa luvan herkutella ja tulee jotain kotona itsekin tehtyä leipomuksia.

   Poista
 4. Herkullisen näköisiä pullia...mun oli pakko aloittaa (taas) "laihdutuskuuri"...on meinaan tullut syötyä kaikenlaista hyvää ja LIIKAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa vikaa täälläkin! Kermavaahto ja hillo ovat vaan niin hyviä pullan välissä.

   Poista
 5. Nam, nam että on herkullisen näköisiä laskiaispullia. Kaunista on keittiössäsi ja tulppaanit kruunaavat tunnelman:)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com