21.3.2017

Liitutaulun maalaus

Lomalla maalasin liitutaulun keittiöön. Liitutaulu tuli kaappipakastimen toiselle sivulle, jossa on muovipintainen levy välissä. Ensin piti maalata tartuntamaalilla (Exo) valkoinen pohja, koska seinälevyssä oli muovia. Liitutaulumaali ei olisi siihen tarttunut muuten. Tartuntamaali käy laatan, lasin ja muiden vaikeiden pintojen maalaamiseen pohjamaalina. Pohjamaalin kuivumisaika oli tunnin. Sen jälkeen kapealla telalla maalasin mustan liitutaulumaalin (Tikkurila). Kuivumisaika oli tässäkin noin tunnin.

Tässä lopputulos liitutaulusta!

11 kommenttia:

 1. Kiva idea! Tuohon on kätevää tehdä monenlaista. Aurinkoista keskiviikkoa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytar kirjoitti viestin minulle,oli hauska lukea se!

   Poista
 2. Tommosesta oon itse pitkään haaveillut. Ystävälläni on juuri samaisella seinällä tuollainen ja minusta se on niin ihana kun siihen voi laittaa vaikka viestejä perheelle tai muistutuksia tms..

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva meillekin ja perheelle voisi jättää kivoja viestejä taululle, eikä aina somen kautta. Kivaa viikkoa Aikku <3

  VastaaPoista
 4. Meillä olisi tuollainen vastaava paikka vailla jotain kivaa kellon lisäksi. Täytyykin tuumailla tuollaista liitutauluseinää siihen, kiitti ideasta. Siihen olisi kiva kirjoitella kauppalistaa aina muistaessaan tai perheelle viestejä iän ikuisten paperilappujen sijaan.

  VastaaPoista
 5. Hieno tuli! Mäkin haluaisin liitutaulua jonnekin seinälle, mutta ei ole oikein sopivaa seinäpintaa :/

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com