7.3.2017

Makuuhuoneen uusista tekstiileistä

Tein sisustajan reissun sunnuntaina Ikeaan.Laitan erillistä juttua mitä uutta siellä oli esillä. Uudet makuuvaatteet oli minun ostoslistalla. Tyynykasani ei ole vieläkään sellainen, mitä sen olen suunnitellut olevan. Runsas, pehmeä ja luokseenkutsuva makuuhuoneen sänkylook on tavoitteena. Alapatjan osalle on hankala vetää lakanaa, kun sängyn rungon väli ja patja ovat niin tiukkoja. Oma sänky on petattu Finlaysonin puuvillaisilla lakanoilla ja Hobbyhallin puuvillasatiinipussilakanalla ja -tyynyliinoilla,jotka ovat miellyttävät ihoa vasten. Uudet tyynyt ja peitto tuovat nukkumismukavuutta, kun ovat vielä niin kuohkeita uutena. Tyyny pitäisikin muuten vaihtaa vähintään kerran tai kaksi vuodessa! Vuodetekstiilit kannattaa välillä ostaa uudet,vaikka ne voivat kestää vuosikymmeniä käytössä.Sekin tuo nukkumismukavuutta ja myös iloa silmälle,kun on uudet tekstiilit.

Hemtexin Emma Von Brössenin Paradis -uutuuskuosi on myös erittäin kaunis, jos tykkäät sinisen sävyistä. Samaan sarjaan löytyy erilaisia tekstiileja ja käyttöesineitä kotiin. Nuo kaislakorit ovat niin ihania, että niitä ottaisin meillekin ja varsinkin lasiterassille sopisivat erinomaisesti.

Paratiisilinnut tarkkailevat meitä juhlallisesti oksiltaan muotoilija Emma von Brömssenin uudessa kuosissa Paradis. Siivet ja pyrstösulat sulautuvat ympäröivään lehvistöön ja lintujen höyhenpeitteen kuviot kertautuvat siellä täällä näkyvissä pienissä kävyissä – yksityiskohtien piiloleikki, joka on tyypillistä tälle suunnittelijalle.

(kuva lainattu www.hemtex.fi)Millä värillä makuuhuoneen tekstiilit on sinulla petattu?

10 kommenttia:

 1. Kauniit tekstiilit! Nyt meillä on valkoiset pellavalakanat ja pidän niistä. Uudet olisi kyllä kivat, mutta en oikein kovin räiskyvää väriä osaa meille laittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hempeitä ja neutraaleja meilläkin on vuodetekstiilit. Jotenkin vain tykästyin tähän värikkääseen ja kuviolliseen. Uskaltaakohan repäistä?

   Poista
 2. Kauniita!
  Ja tuo sinisen sävy on täydellinen.
  Meillä löytyy harmaata makkaristakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tuosta sinisestä ja harmaa se on meilläkin,,,

   Poista
 3. Sininen on niin kaunis ja kesäinen väri. Mielelläni huolisin meillekin sinisävyiset lakanat <3 Tällä hetkellä meillä on ehkä vähän tylsät kuviottomat harmaat röyhelöreunaiset pussilakanat ja tyynyliinat ja valkoinen päiväpeitto. Kesällä tykkään laittaa kukkakuvioiset lakanat, mutta ihan vielä ei ole niiden aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta voi suunnata ajatuksia myös kukallisiin! Harmaata ja valkoista on ollut meilläkin väreinä. Päiväpeitto Luhdan tummaharmaa, jonka kyllä haluaisin ihan toisen värisenä.

   Poista
 4. Houkutteleva petaus Hemtexillä!
  Meidän makuuhuoneesta löytyy murrettua liilaa, kermakaakaon ruskeaa ja ripaus vaaleaa veden turkoosia.
  Ja tyynyihin on päässyt näin keväällä hieman eksoottisia tropiikin lintujakin puutarhan kätköissä seikaillen!
  Zara Home on ehdoton suosikkipaikkani tyynyjä ja makuuhuoneen tekstiilejä etsiessäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Espanjassa nuo Zara Home -myymälät ovat kivoja paikkoja myös mun mielestä. Kuulostaa upealle tuo teidän makuuhuoneen värikokonaisuus.

   Poista
 5. Itse haaveilen saavani pellavalakanat mutta on ne vain niin turkasen kalliit. Ikealla ne oli suht ok hintaiset mmutta muihin lakanoihin verrattuna nekin oli kalliit.
  Meidän makkari on aika harmaa valkoinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pellavaiset ottaisin myös. Hinta on vaan korkea niissä ja meille pitäisi olla tuplapussilakana. Niitä ei Ikeassa näkynyt pellavana.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com