15.3.2017

Opiskelijan huoneen tehosteseinää

Meillä on ollut New York tehosteseinä jo pitkään tytön huoneessa. Tapetti on tilattu joskus Seinäruusu-liikkeestä. Ajaton Iskun valkoinen koulupöytä koivunvärisin tehostein on myös ollut huoneessa kauan. Tehosteseinä on muuten helppo itse tapetoida, koska tapetin vuodat ovat valmiiksi mitattu ja katkaistu. Tapetti on myös laadukasta, joten on helppo tapettiliimalla laittaa seinään kiinni.

Kevääksi voisi mustalle Tiilisikivi-kuosille olla kaverina hempeää roosaa tyynynpäällistä tuohon sängyn päälle kivana väripilkkuna.
Lattialla on nyt hempeä vaalenapunainen käsinkudottu matto. Se tuo sopivasti myös väriä muutoin tummiin tekstiileihin. Seinä on maalattu muualta huoneessa cappucinon värisellä maalilla.Millaisia tehosteseiniä sinun kotoa löytyy?

12 kommenttia:

 1. Tyylikkäästi sisustettu huone 👍 Tehosteseininä meillä on useammassakin huoneessa kuviollinen tapetti ja muut seinät maalipintana. Tuollainen kokonaisuus rauhoittaa jotenkin yleisilmettä.
  Mukavaa päivän jatkoa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti samoin!Tuo on kokonaisuutena sellainen,että ei kyllästy.Siinä on myös mukana haaveita,kun matkustaminen on harrastus.

   Poista
 2. Meiltä löytyy yksittäisiä tapettiseiniä tai maalattu yksi seinä. Kodinhoitohuoneessa on jopa vai yksi vuota harmaakuvioista tapettia, se on hauska yksityiskohta, aina ei tarvitse tapetoida koko seinää.
  Aivan ihana tuo teidän tyttären huone, tykkään siitä ihan mielettömän paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoneen seinä näkyy sopivasti meillä myös olohuoneeseen.Kodariin on varmasti kiva tuo tehosteharmaa.

   Poista
 3. Kyllä on kiva huone opiskelijalla.
  Meillä on tehosteseiniä useampi. Osassa on tapetti ja osa on maalattuja. Ja, nyt olenkin muutaman seinän maalannut uudestaan, pientä vaihtelua!

  VastaaPoista
 4. New York tehosteseinä on hieno valinta!
  Meiltä löytyy musta tehosteseinä makuuhuoneesta ja musta Tiiliskivi-kuosinen sängynpeitto. Oletko ommellut tukikankaan tai vastaavan peittoon?

  Kurkkaan silloin tällöin blogiisi, sillä sinulla on moneen asiaan mieluisia ideoita. Kiitos niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva,kun saat täältä ideoita.Tiiliskivipäiväpeitto on vain ilman tukikangasta.Jos joskus laitankin verhoksi peiton.Ompelin Marimekon lasten päiväpeittoon Ikean ohuen täkin tukikankaaksi.Jos tuosta sivureunan hakusanoista klikkaat Marimekko,sieltä löytyy näistä molemmista päiväpeitoista postausta.Oli hankala ommella lasten peiton alle täkki,mutta en alkanut erikseen siihen ompelemaan vanua ja sen päälle vielä kangasta.

   Poista
 5. Upea tapetti ja tyylikkäästi sisustettu huone! Meillä on muutama maalattu tehosteseinä ja haluaisin tehdä muutamia uudistuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo maalatut tehosteseinät ovat helpot vaihtaa,jos innostuu uusista sävyistä.

   Poista
 6. Oi miten upea huone :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com