9.10.2017

Halloween karkit ja tarjoiluvinkit

Papu viisi vee kysyi viikonloppuna, että kun tulee Halloween, niin onhan minulla antaa karkkia hänelle, kun hän tekee Halloween taikoja. Tänään löytyi Halpa-Hallista sitä varten juuri sopivasti Pandan Karkki vai kepponen-nougattäytteisiä suklaapatukoita. Näitä Karkki vai Kepponen karkkeja on kiva laittaa myös esille kulhoon, kun niissä on näin raikkaat kuviot ja värit; sopivat erinomaisesti Halloween -teemaan. 

Halloween aikaan on mukava kaivaa kaapista koristeita, joita tulee käyttää vuodesta toiseen. Uusia koristeita ostelen sen vuoksi, kun ei voi vastustaa kiusausta. Lapsille Halloween on se juttu, ja siksi meillä panostan tähän lapsenmielellä. Koristeet tulevat kotona lähinnä keittiöön, olohuoneeseen ja leikkihuoneeseen. Terasille laitan myös kurpitsaa ja kynttilöitä esille; ehkä myös koristeita rumista luurangoista.
Hämähäkki-kynttilänjalat on jo kaivettu kaapista esiin ja niissä saa tuikkuja poltella.  Uusi metallinen kurpitsakynttiläsomiste on myös tuomassa tunnelmaa keittiön pöydällä. 

Kaupoissa on jo ollut kurpitsoita esillä ja lehdissä ohjeita juhlan tarjoiluihin. Täältä löytyy tarjoiluvinkkejä meidän juhlista joku aika tapakaperin. Halloween -tarjoilut ovat meillä olleet usein suht helppoja tehdä ja valmistaa. Kurpitsasta on aina myös pakko joko tehdä keittoa tai muffinssin tyylisiä makeita herkkuja. Lisäksi voi olla ihan pellillinen kurpitsapiirakkaa. 
Tässä nämä karkit, jotka ovat myös hauskasti kuvioitu, niin sopivat myös sisustuksellisesti esille Halloweeninä.
Miten Halloween näkyy teillä- onko karkki vai kepponen?

8 kommenttia:

 1. Hauskat nuo kynttilänjalat:) Nuohan onkin juuri sopivia Halloween namuja! Kyllä täälläkin karkki linjalla ollaan:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Ei ole kepposia, mutta karkkeja voisin maistaa ihan uteliaisuudesta.

  VastaaPoista
 3. Mainiot kynttilänjalat. Karkkia vedetään....😚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hauskat,vaikka hämähäkkejä luonnossa inhoankin.

   Poista
 4. Kivoja halloween karkkeja.
  Meillä vietetään halloweenia, mutta kepposia ei varmaan enää tehdä, kun
  lapset on jo isoja. Karkeilla sitten herkutellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tämä tyttären tytär, joka haluaa keppostella.

   Poista
 5. Onpa hauskoja, noita täytyykin ostaa! Meillä ei muuten paljon Halloweenia juhlita, mutta koululaisilla on perinteisesti Halloween- tapahtuma koululla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulun juhlat ovat aina kivoja lapsille ja myös isommille. Nämä karkit ovat meillä jo saaneet sormet syyhyämään, että saako jo maistaa.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com