19.10.2017

Pyhäinpäivä ja Halloween

Tilasin Partyliten metallisen kurpitsalyhdyn, kun tuo Pyhäinmiestenpäivä ja Halloween on tulossa. Lyhdyn sisällä on hehkunut kurpitsakynttiläpurkki, joka on myös Partyliten kynttilöitä. Lyhdyssä on ohut metaallipunos ja yksi kurpitsan lehti on myös tuossa reunassa liikkuvana osana. Täällä oli juttua muuten Halloween- karkeista, jos kepposen tekijöille haluaakin antaa karkkia.

Lyhty käy myös ympäri vuoden, ja paikan se sa tuolta lasiterassilta, kun Halloweenit on vietetty. Vielä löytyy myös ulkoa maljakkoon kukkaa tai oksaa. Koristearonissa on viimeiset lehdet vielä puussa ja marjat ovat kauniin värisiä. Tähän Marimekon maljakkoon laitoinkin oksia tuolta pihalta.


Syysloman kunniaksi on myös tulossa blogiin arvontaa, jossa on mm. Hemtexin tuotetta palkintona. Kannattaa siis käydä täällä vierailulla.


Oletko viettänyt syyslomaa vai onko se vielä edessä?18 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat ja ihana tuo lyhty! Partyliten somisteet/kynttilät ovat niin kauniita♥ Täällä ei vielä syyslomia olekkaan:) Mukavaa syyslomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat.Meillä onkin niitä jonkin verran.Tykkään PL:n kynttilöistä,eivät savuta ja palaa loppuun saakka.Eikä parafiini ole ihan 100-asteista.

   Poista
 2. Syysloma parhaillaan, ihana vain olla <3

  VastaaPoista
 3. Hauska lyhty! Tuollaiset esineet on kivoja, joita voi käyttää muulloinkin kuin vain tiettynä juhlana.

  Meillä ei ole syyslomaa. Kiitospäivän aikaan lapset saavat kolme päivää vapaata koulusta marraskuun loppupuolella. Se katkaisee mukavasti ja opettajilla on jokunen työpivä, jolloin lapset ovat vapaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halloween perinne onkin sieltä teiltäpäin tullut myös Suomeen.Tänään kyselikin pieni neiti missä ne hämähäkin seitit ovat.

   Poista
 4. Kaunis lyhty <3 Meillä syysloma viikko on ensi viikko, joten tämän päivän, kun lapset jaksavat koulussa, niin sitten saa hengähtää :)
  Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihana lyhty! Olin yhden päivän vapaalla ja sairaspäivällä yhden. Siinäpä syyslomani.
  Hyvää lomaa ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Nätti lyhyt ja käy moneen. Edellinen syysloma oli vuonna 2007...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitäpä sitten aikaa edellisestä lomasta.Lyhty on kiva ja menee Halloweenin jälkeenkin.

   Poista
 7. Onpa kiva lyhty. :) Minulla ei ole syyslomaa, mutta koululaisilla on ensi viikko lomaa. Ovat sen verran isoja, että pärjäävät kotosalla keskenäänkin päivät, nuorin on päiväkodissa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Onpa mukavan näköinen punottu kurpitsa.
  Mulla alkoi nyt pieni loma. Ei kestä ihan koko viikkoa kuitenkaan :)

  VastaaPoista
 9. Kurpitsalyhty näyttää monikäyttöiseltä. Minulla ei ole syyslomaa, mutta onneksi on edes viikonloppumatka Tallinnaan tiedossa.

  VastaaPoista
 10. Minun syysloma viikko alkaa olemaan lopuillaan ja lapsilla se vasta alkaa.

  VastaaPoista
 11. Oikein kiva kurpitsalyhty ja varmasti käy vuoden ympäri. Meidän muksuilla oli koulusta 2 viikon syysloma, lomailin lapsineni Suomessa sukulaisten ja läheisten luona. :)

  VastaaPoista
 12. Täällä syysloma just alkoi :) Partylitellä on aina ollut kivoja halloween-somisteita. Minulla oli sellainen kummitustalo joskus 10-15 vuotta sitten mutta sai jotain osumaa ja särkyi :/

  VastaaPoista
 13. Hieno lyhty. Minä en syyslomaa pitänyt, seuraavan kerran sitten lomaillaan jouluna :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com