23.10.2017

Mikä väri seinään?

Lomalla minulle iskee aina se seinien uudistamisvietti. Harmaa Båros-tapetti on ollut seinissä jo 12 vuotta, väri sinällään on hyvä ja laadukas tapetti kun kestää ikuisesti. Silti haaveilen uusista väreistä valkoisen lisäksi seiniin. Kalkkimaalit ovat suosittuja maaleja ja mikä on myös tärkeää ne ovat ekologisia ja hyvä valinta allergisille. Tummat värit seinissä ovat olleet myös se "juttu", lähes mustat , petroolin tai viininsävyt. Tikkurilan sivuilta löytyi vuoden väri Angora H466, joka on hempeä, tyylikäs ja raikas väri. Angora on käytännöllisen neutraali valinta ja sopii moneen kotiin. Tykästyin tähän värisävyyn, joka sopisi meillä makuuhuoneeseen.  


Tässä alemmassa kuvassa on myös näitä tummia sävyjä, jotka voisivat sopia myös olohuoneeseen. Syvänne (oikealla) on kiva sävy!

kuvat lainattu www.tikkurila.fiLupaamani arvonta on siis tulossa huomenna, kun lomalla aikataulut muuttuvat. Tänään Ikeassa ja sieltä on tulossa arvontaan myös jotain. 
4 kommenttia:

 1. Tuo onkin aina mielenkiintoista! Värin valitseminen seinään on iso juttu!
  Kyllähän nuo tummat sävyt varsinkin jäi syksyllä varmasti houkuttavat!
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mikään helppo homma,kun siihen vaikuttaa myös muut seinät.

   Poista
 2. Meillä tänään maalattiin yksi seinä tummanharmaaksi. Siitä tuli ihan kiva. Värin valinta ei ole ihan helppoa, vaikka loppujen lopuksi maalaaminen ei niin kauhean aikaaviepää ja kallista olekaan jos ei ihan olisikaan mieluinen.

  Onnea värivalintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummanharmaa on aina varma valinta. Meillä on vaaleanharmaa tapettina olkkarissa, ja sitä usein haaveilen vaihtavani tummaksi. Maali on siitä helppo, että sen voi maalata päälle milloin vain. Tapetti onkin oma hommansa sitten.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com