2.4.2018

Aallon teräsvati moneen käyttöön

Aallon teräsvati on niin hyvä sistustuksen asetelmien tekoon, että voin kyllä suositella sitä, jos et vielä omista tätä klassikkoa. Laita vaikka toivelistalle äitienpäiväksi tai muuten lahjaksi. Vatihan käy myös ruokatarjoiluihin tai muihin elintarviketarjoiluihin.

Aallon teräsvati on meillä ollut talven olohuoneen pöydällä. Siinä on ollut välillä kynttilöitä ja muita meille tärkeitä esineitä, mutta se on muuten hyvä asetelmien tekemiseen pöydällä.  Teräsvati on tässä  nyt ollut värillisten tulppaanien maljakon alustana. Tämä klassikko on ollut oma suosikki ja se olikin löytö viime vuonna kirpparilta. 


Pääsiäinen alkaa olemaan ohi tältä vuotta. Laitan tänne vielä tulevalla viikolla ohjeita meidän vaatekutsujen tarjoiluista, eli tulossa mm. gluteenittoman kääretortun ja kakkupohjan ohjeet. Ilman vehnääkin voi tehdä erinomaisia ja maistuvia leivonnaisia. Vieraat eivät edes tienneet, että jauhoina olikin käytetty gluteenitonta jauhoa. Lisäksi blogiin tulee juttua House of Lola -vaatemerkistä!

Mukavaa viikon alkua juuri sinulle!


9 kommenttia:

 1. Kaunis teräsvati sinulla siellä.. ihanaa alkavaa huhtikuuta sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Meiltä löytyy samanlainen teräsvati ja nyt tämän postauksen myötä heräsi halu kaivaa se esiin ja tehdä jokin kaunis asetelma siihen. Jään odottelemaan myös noita reseptejä, koska parin viikon päästä meille tulossa vieraita ja tarjoilut pitäisi olla gluteenittomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjetta on tulossa viikonloppuna voimeistään.Tuohon vatiin saa kaikenlaista kivaa esille kotona.

   Poista
 3. Kyllä on tosi kaunis asetelma! Tuo vati on kyllä ajattoman tyylikäs.
  Mielenkiinnolla odotan seuraavaa postausta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppareissulta saa vaikka mitä kukkia mukaan nykyisin,on ihan erikoisiakin tarjolla marketeissa.Vasta näin myös vihreitä oksia,en ihan varma olivatko jotain eukalyptyksen tyylisiä.

   Poista
 4. Monikäyttöinen vati! Ihanaa uutta viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis vati ja kiva kun on noin monikäyttöinen! Kaunista päivää sinulle♥

  VastaaPoista
 6. Todellinen klassikko. Miten ihmeessä en ole tuota tullut hankkineeksi.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com