13.4.2018

Perjantain kukkakimppu ja maljakko- lemmikit

Viikonlopun kunniaksi itseä voi ilahduttaa vaikka kauniilla kukilla. Pastelliset värit ovat nyt olleet tämän kevään in juttuja sisustuksessa. Maljakoissa pyöreät muodot ovat kivat vaikka asetelmana. Tässä oma suosikki leikkokukissa kuvassa. Eukalyptysoksat voi kuivata,kun kukat kuihtuvat.Niistä saa hyvät oksat maljakoihin ihan sellaisenaan esille laitettavaksi.

Lemmikki on todella kaunis ja kestävä kukka maljakossa. Lemmikin kukan lehdet ovat kerrotut ja ne ovat kuin silkkiä pinnasta. Omat lemmikit kestävät reilusti yli viikon maljakossa ja usein myös nuput saattavat myös aueta maljakossa. Lemmikkejä löytyy paljon erilaisia värejä, itse suosin niin ihania hempeitä ja pastelleja värejä.

Oman perjantain kukkakimppuni laitoin Marimekon räsymatto leikkuulaudan päälle keittiön pöydällä. Pyöreää maljakkoa ei minulla ollut tälle lemmikkieukaluptyskimpulleni sellaista, joka olisi ollut riittävän korkea. Joten maljakkona lemmikkikimpulle toimii nyt Pentikin maljakko.

Perjantain kukkakimpun sekaan maljakkoon kannattaa laittaa virkistettä, jos sellaisen saat kukkakaupasta tai kaupasta kimppusi mukaaan. Jokus olen kokeillut sokeripalan laittoa maljakkoon, että kukkakimppu säilyisi pidempään.


Huomenna julkaistaan blogiäänestys-tulokset Inspiration Blog Awards -tapahtumassa. Onko sinulla suosikkibloggaajia kisassa? Omia suosikkeja on monia, ja blogeissa seuraan monia blogeja. Blogeista haen inspiraatiota ihan mihin vain asioihin. Se ei ole pelkästään sisustaminen vaan myös kauneus, pukeutuminen ja matkustaminen ovat omia intressejäni.

8 kommenttia:

 1. En ole yhtään seurannut blogiäänestystä, meni ihan ohi. Olen vaan iloinnut auringosta, puutarhamessuista ja keväästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseä kiinnostaa vuoden visuaalisin ja siellä oli näitä blogeja ehdolla, joita seuraan. Ja toki myös muutkin kiinnostavat. Tilaisuudessa pääsi myös näkemään nuorten suosimia vbloggaajia.

   Poista
 2. Ihanat kukat. Itse ostin kevätmessuilta tänään ihanan sekakimpun kaunistamaan meidän kotia.
  Mukavaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätmessut jäivät väliin ajanpuutteen vuoksi, kun kävimme Hesassa. Täytyy käydä katsomassa blogeista juttua ja kuvia.

   Poista
 3. Oi miten ihana kimppu❤ Kukat on kyllä mukavaa piristystä:) Leppoisaa sunnuntaita❤

  VastaaPoista
 4. Kauniita kukkia. Eipä ole harmikseni tullut säilytettyä eukalyptuksen oksia uudelleen käyttöä varten. Eipä ole tullut seurattua blogiäänestystä tänä vuonna. Mukavaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päden paja ja liisan kotona! Kiva, kun seuraatte ja kommentoitte usein täällä blogissani.

   Poista
 5. Ihana kimppu! Kyllä nyt on tuoreita kukkia maljakossa täälläkin.
  Enpä ole seurannut äänestyksiä.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com