19.5.2018

Kalustehankintaa terassille

Tein kollaasin uusista kalustevaihtoehdoista ulkokäyttöön. Meillä on tarvetta ihan perustuoleille, aurinkotuoleille (2 kpl), sohvalle ja/tai kiikulle. Meillä on vuosia vanhat Badenbaden- ja kovapuiset aurinkotuolit. Badenbaden tuoleissa usein jouset löystyvät, vaikka muuten ovatkin käytössä kestäneet. Aurinkotuoleissa arvostan sitä, että niitä on helppo siirtää ja saat siinä mukavan asennon. 

Tänä vuonna väreinä näyttää olevan suosittu harmaa ja musta. Kaluisteissa on myös menty kevyempiin rakenteisiin, joka miellyttää ainakin omaa silmää. Pihakalusteet ovat edelleen polyrottinkia, joka on helppohoitoinen. Puisia on tarjolla myös, mutta vähemmän. Omasta kokemuksesta tuo öljyäminen on kyllä aika hankalaa, ja meillä osa kalusteista joudutaan pitämään ihan taivasalla. Kalusteista on ollut täällä ja tällä postausta myös!
Aurinkovarjoja meillä on käytössä kaksi, ja niillä on Maskusta hankitut marmoriset alustat, joten pysyvät hyvin pystyssä kovallakin tuulella. Täällä on kuvaa niistä! Viime vuonna hankin tuon ylhäällä olevan kuvan pöydän. Se on huoltovapaa ja Jyskin mallistoa.

osa kuvista lainattu www.jysk.fiJoko terassilla alkaa olemaan valmista?

6 kommenttia:

 1. Täällä ollaan myös hankkimassa uusia kalusteita terassille. Kivat vaihtoehdot olet valinnut postaukseesi. Eli, terassi on täällä myös hieman kesken!

  VastaaPoista
 2. Kivoja vaihtoehtoja! Viime vuonna ostettiin polyrottinkinen sohvakalusto terassille ja siitä olen kyllä ihan hurjasti tykännyt, tuo kivasti lisää pöytä/istuma tilaakin jos vaikka juo kesäkahveja ulkona:) Nykyään on kyllä niin paljon tarjontaa puutarhakalusteissa, että tulee melkeinpä jo valinnan vaikeus eteen:) Ihanaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjontaa on paljon ja värit vaihtuvat joka vuosi. Viime vuonna hain valkoista isoa pöytää, mutta niitäpä ei saanut mistään.

   Poista
 3. Polyrottinki on kyllä ehdottomasti minun suosikkini. Meillä ollut vuosikausia terassilla kesät talvet ja ei yhtään kärsineet. Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 4. Monta kivaa juttua olet bongannut. Meilläkin on kulunut aika huonekaluliikkeitä kierrellessä, kun piti hankkia sekä sohvaryhmä että ruokailuryhmä terassille. Paljon oli kivoja vaihtoehtoja ja lopulta ne omaan kotiin sopivat löydettiin.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com