10.5.2018

Samsung Galaxy S kokemuksia - mitä kuuluu meidän istutuksille

Samsung S puhelin on nyt ollut käytössä ja kokemukset ovat erinomaiset. Kännykän kameran laatu on erinomainen ja alakuvassa onkin ensimmäinen otos, minkä kännykällä ikuistin eli oman pihan krookus-kukkanen.



Ihana helle ja lämpö on hellinyt koko helatorstain; sopii hyvin tämmöiselle lämpöä rakastavalle maakravulle. Vietimme tuntikausia takapihalla ja lasiterassilla tänään. Lämpötila nousi jo niin kuumaksi, että pieni Papunen halusi kesken välipalan lähteä sisälle. Lola-koira oli välillä sisällä, kun paksu turkki taitaa olla aika kuuma sillä. Kannoimme meidän kasvattamat taimet lasiterassin pöydälle kodinhoitohuoneesta.

Eilen oli niin upea päiväkodin juhla äideille ja mummoille, ja siellä oli satuhierontaa, käsikorun tekemistä ja herkuttelua täytekakulla. Siispä kakkuilu on alkanut meillä jo.

Tässä nyt tilanne, mitä meidän istutuksille nyt kuuluu. Taimet on koulittu ja hyvin on varret niissä kehittyneet.



Olen ottanut uutta Samsung Galaxy S7 edge puhelintani käyttöön. Puhelimeen piti käydä hakemassa Dna-myymälästä nanosim-kortti, jota en saanut Oma Dna:ssa tänään aktivoitua kuitenkaan. Siispä huomenna soitto taas asiakaspalveluun.

Vanhan puhelminen tiedoista osa on siirtynyt uuteen Samsungin ohjelmalla, (johtoa ja usb-muistitikun avulla- tulivat puhelimen mukana), mutta tunnetusti kun olen kova ottamaan kuvia kännykällä, niin muistia oli liian vähän vanhassa puhelimessa eikä kaikkia tietoja saanut sitten siirrettyä esim. puhelinnumeroita ja valokuvia. Mutta puhelin on upea väriltään ruusukulta (Gold Platinium), ja valokuvien laatu on erinomainen (kuva alhaalla).




Mitä sinun viikonloppuun kuuluu?

6 kommenttia:

  1. Tuo puhelimen vaihto on kyllä aina sellaista tylsää puhaa, kun aina on jotakin ongelmaa. Tiedot häviää tms.
    Onnea kuitenkin uudelle laitteelle!
    Saan rakkaat lapsenlapseni tänään tänne viettämään viiko loppua. Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salasanoja salasanan perään saa olla laittamassa ohjelmiin.Sitten aloitin kirjanpidon teon uudella ohjelmalla.Tulee jo kiukku kaikesta tekniikasta,kun vaan ongelmia.Mut ihanaa äitienpäivää sinne!

      Poista
  2. Onneksi kuvat yleensä säilyvät pilvipalvelussa, jos vanhassakin puhelimessa on esim. Google tili.
    Tänä viikonloppuna mennään äidilleni grillaamaan ja saan olla omien lastenkin kanssa koko päivän.
    Aurinkoista perjantaita sinulle Aikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä ollut myös ihanat kelit.Huomenna leivon kakun ja pitää nauttia terassilla kesämökeistä.

      Poista
  3. Puhelimen vaihto on kyllä aina oma operaationsa. Ja, oikeastaan kaikkien uusien laitteiden käyttöönotto on aina haastavaa.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Hyvän puhelimen olet ostanut.. kova työ on vain siirtä kaikki tieto vanhasta puhelimesta uuteen. Leppoisaa viikonloppua sinulle:)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com