12.5.2018

Huipputyylikkäät aurinkolasit silmien suojaksi

Huipputyylikkäät aurinkolasit ja aurinkovarjotkin on nyt meillä. Koivun lehdet ovat kasvaneet silmissä, nurmikko vihertää ja aurinko paistaa kirkkaasti. Itse asiassa toukokuu ennen kesän alkua on maagista aikaa värien puolesta; ruskea ja harmaa muuttuu vihertävän eri sävyihin luonnossa. Aurinkolaseille on nyt ollut kovasti tarvetta, kun aurinko häikäisee. Instumentariumista saa vielä 20% alennuksen kesäkuun puoleen väliin saakka, täällä onkin postausta, kun kävimme tyttären lkanssa valitsemassa aurinkolaseja. 

Meillä on tänään tuotu varastosta aurinkovarjot ja kesäkalusteita, vaikka kohta kylmenee, mutta kannattaa elää hetkessä. Lasiterassin sisälle pitäisi ostaa ainakin yksi lepotuoli rahin kanssa tai divaani, koska terassin tai parveke on usein se lepopaikka, jossa työpäivän päätteeksi huolet unohtuu tai otat aikaa itsellesi.Tälle näyttää meidän takapihalla nyt ja kyllä kiikku saa kyytiä ja hiekkalaatikolla valmistuu vaikka miten paljon kakkuja.


Meillä on takapihan terassi suuri ja se on aina ollut paikka, jossa vietetään lämpimiä päiviä. Sinne kuuluu aurinkovarjot, lepotuolit, suuret kukkaruukut ja Papusen uima-allas. Tänään oli laitettava mattoja muuten terassille, koska pieni Myy saa jalkansa puiden väliin, koska raot näyttävät kasvavan vuosi vuodelta.  Tämän valkoisen Mittelpitzin tassut eivät rakoihin mene, mutta hän nauttii myös pihalla olosta. Papu on tuossa Gugguun paidassa kuin kesän kukkanen. 


Tässä nyt ne todella tyylikkäät Ray Ban -peililasit, jotka ovat klassikkomalliset. Tuo peilipinta tuo tyylikkyyttä lisää ja hopea värinä on toimiva aina eri väristen asujen kanssa. Silmät on hyvä suojata uv-valolta  ja ennaltaehkäistä silmäsairauksia. Näiden lasien mukana tuli myös kaunis nahkainen kotelo, jonne lasit voi sujauttaa laukkuun.
Äidit saavat huomenna viettää omaa ansaittua juhlapäivää, Huomisen päivän ovat kaikki naispuoliset ansainneet. Minä odotan aamiaista sänkyyn kakun kera ja ehkä jotain kivaa pakettia myös.Onnea kaikille äideille ja mummoille!

6 kommenttia:

 1. Kyllä nyt on terassikelit kohdillaan! Ihanaa, kun on tuollainen suuri terassi.
  Hyvää Äitienpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Ihana terassi, kelpaa naatistella:) Aurinkoista viikonloppua ja äitienpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihanat ilmat on kyllä nyt olleet. Olen vihdoinkin saanut laiteltua tuota takapihaa.
  Aurinkoista äitienpäivää sinullekin Aikku <3

  VastaaPoista
 4. Itselläni oli hankinnassa uudet lasit kun hukkasin viime kesänä maailman parhaat lasini, voi että itkun kanssa niitä etsittiin monta päivää.
  Nyt hankin elämäni ensimmäiset Raybanit.
  Super ihanaa ja aurinkoista äitienpäivää sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Viikonloppuna on ollut kyllä niin ihana ja lämmin ilma, terassikelit kohdallaan. Täälläkin laitettu terassia kuntoon, toivottavasti lämpö jatkuu!

  VastaaPoista
 6. Nyt on aurinkolaseille käyttöä, on se niin ihanaa 😊

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com