19.9.2018

Sisustushaaveita

Onko sinulla sisustushaaveita? 

Jotain mitä  olet mielessä kauan pyöritellyt ja välillä siihen törmännyt siihen jossain? 

Oma pitkäaikainen sisustushaaveeni on keittiön uusi lamppu. Kuvassakin näkyvä suuri lamppu on ollut haaveissa muuttaa Artekin A1110 valaisimeen. En vain tiedä miten se valaisee tuon pöydän päällä riittävästi, kun meillä keittiön pöydällä tehdään töitäkin välillä ja tila on muutenkin suosittu paikka kotona. Ja valaisimia pitäisi olla kaksi kappaletta, että sekin vielä. Onnistuneen lamppuhankinnan olen tehnyt  olohuoneeseen ja siitä on täällä kuvaa. Sitten seuraava haave on olohuoneen uudet lepotuolit, jos sinulla on antaa vinkkiä hyvästä tuolimallista, niin vinkkaa tuonne kommenttikenttään. Olen myös ajatellut, että vanhat lepotuolit voisi päällistyttää uudelleen, mutta ne eivät sovi oikein sohvan  mallin ja muodon kanssa yhteen. Joskus sisustushaave voi olla vaikea toteuttaa, kun et ole ihan varma sopiiko se juuri siihen tilaan mitä olet ajatellut. Tai onko se sopiva sitten tilaan muodoltaan ja kooltaan. Haaveilu siis jatkuu.Haaveilusta paluu takaisin maanpinnalle, nimittäin ostin kesäkukkien tilalle hauskoja syyskukkia ja metsäretkellä keräsimme vähän luonnon omia materiaaleja syysistutuksia varten. Jos loppuviikolla saan istutettua kasvit ja sen hauskan kaalen tuonne ruukkuun kesäkukkien tilalle. Omenat tipahtelevat maahan, nekin pitäisi kerätä pois.Mikä on sinun sisustushaaveesi?

* kankaat saatu blogiyhteistyö Pentik

14 kommenttia:

 1. Täällä tuntuu olevan sisustushaaveita nyt enemmän kun on mahdollisuus toteuttaa. Mistään suuremmasta remontista tai muutoksesta ei ole kyse, vaan useammasta pienemmästä muutoksesta ja hankinnasta. Usein vaan käy niin, että pieni muutos poikii suuremman muutoksen. :) Niin kuin tuntuu täällä nyt käyvän. Eli, nyt minun on vaan päätettävä mitä muutosta lähden toteuttamaan ja jättää myöhempään ajankohtaan sitten muut haaveet.
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on,että yksi johtaa toiseen.Meidän uudehko sohva vaan ei oikein sovi lepotuolien kanssa yhteen,siksi niille pitäisi tehdä jotain.

   Poista
 2. Haaveenani on ruokailuhuoneen uudet tuolit. Mallikin on jo katsottuna. Nyt vaan täytyy malttaa ka saada tuo summa kasaan. Tänä syksynä olen jo ostanut pari uutta laatuvalaisinta, eikä kaikkea sisustuspäivitystä vaan voi tehdä kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkähän ihanat tuolit on suunnitteilla?Meille hankittiin edulliset tuolit ja hyvin ovat toimineet.Näkyvätkin tuossa kuvassa.

   Poista
 3. Meillä on sama lamppu keittiön pöydän päällä kuin teillä :)
  Haaveilen samettiverhoista olohuoneeseen ja suurimpana haaveena on uusi sohva!
  Kivaa torstai-iltaa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva yhteensattuma.Luonnossa tuo lamppu on muuten iso ja on ajaton malli.Toinen keittiön lamppu on Muuton musta valaisin,ovat eri paria kylläkin.

   Poista
 4. Uusi keittiönpöytä ois kiva. Ihanaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään pöytien ja tuolien ei tarvitse olla niin tyyliltään ja väreiltään samanlaiset.Meillä on pöytä ostettu eri aikaan kuin tuolit.

   Poista
 5. Olisin niin uuden sohvan tarpeessa! Muutama vuosi sitten tilasin meidän Ikean Ekeskog sohvaan uudet päälliset ja se sai sohvan hankinnan siirtymään. Nyt taas vaikuttaa siltä, että uusi sohva olisi jälleen hankintalistalla. Habitaressa kävin varmaan melkein kaikki vähänkin itseä kiinnostavat sohvat läpi:))
  Tuossa pöytäliinassa on ihana kuosi. Kivaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentikin kankaat ovat kauniita kuvioiltaan!Sohvan hankinta on kyllä iso hankinta,että saa hyvän.Istuinmukavuuskin on tärkeä ja puhtaana pito(kangaslaatu).

   Poista
 6. Tällä hetkellä minulla ei ole mitään sisustukseen liittyvää haavetta. Kaunis syksyinen kuosi tuossa Pentikin kankaassa. Kävin myös kangashankinnalla Pentikillä Posiolla Lapin turneella. Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin tuohon Krysanteemi-kankaaseen.Pioni on myös suosikkini.

   Poista
 7. Minun sisutushaaveeni on olohuoneen valaisin, mutta sopivaa ei löydy mistään. Tarvitsen plafondin tyyppisen, mutta ne ovat jotenkin niin muovisen oloisia. Taidan olla mahdottoman tehtävän edessä.

  VastaaPoista
 8. Paljon on erilaisia sisustushaaveita, osa pienempiä, osa suurempia. Budjetti ei tällä hetkellä oikein anna periksi niiden suurien haaveiden toteutukseen, mutta jos vaikka muutaman vuoden päästä tilanne on jo toinen. Ja ihmeitä saa aikaiseksi jo pienilläkin jutuilla. Ja onpa kaunis kuosi Pentikin kankaassa. Pirteä :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com