30.4.2020

Pihalla touhuilua ja Me&I vaatteet

Pihalla on saanut siistiä nurmikkoa vanhoista lehdistä. Jätän osan lehdistä höystöksi ja lannoiteeksi pihalle, mutta jotain kekoja vanhoja lehtiä ja ruohoa olen saanut pihalle aikaiseksi.

Ensimmäiset kevätsipulikukat ovat kukkimassa jo pihalla. Olemme ekaluokkalaisen kanssa olleet paljon pihalla iltaisin, että molemmat meistä saamme raitista ilmaa, kun päivät menevät sisällä. Etätyö verottaa kyllä jaksamista, mutta tärkeä on mennä kuitenkin ulos. 




Tänään kävin ostamassa Halpa-Hallista suuren tarmpoliinin tyttöni perheelle. Olen tustunut trampoliinien ominaisuuksiin, ja tässä hankkimassani trampoliinissa on jousia lähes 100 kappaletta. Ja myyjän mukaan myös varaosia pitäisi siihen saada. Kauppa myönsi 12 kuukauden takuun trampoliinille. Meillä kotona on tämmöinen pieni trampoliini, jossa itsekin pystyn hyppimään. Luulin, että trampoliinit tuottavaat selkävaivoja, mutta tutkimusten mukaan ovat hyvinkin terveyttä edistäviä välineitä; jopa osteoporoosia ehkäisee. 




Tilasin uusia vaatteita tuttavan pitämiltä Me&I nettikutsuilta kotisohvaltani. Ekaluokkalainen sai tämän yläkuvan kivan kirsikkatunikan, joka käy myös mekosta. Lisäksi tilasin kivan pörröisen keltaisen takin kesäksi ja syksyksi. Toki odotamme lämmintä kesää, mutta mielestäni on hyvä varautua viileisiin iltoihin kesäkeleillä.

Molemmille meille tuli sukkia ja kaupan päälle sain ison mintun värisen pyyhkeen. Me & I vaatteet ovat iholle ystävällisiä ja ovat saaneet Okötex-merkin. Tuotteita ei tehdä Suomessa, se on yksi miinusmerkki, mutta tuotteita ostamalla työllistämme taas pienyrittäjiä kotimaassa. 

Tänään hain meille vappubrunssille syötävää pitopalveluyrityksestä, jota veljen vaimoni pitää. Tänä vappuna en leivo munkkeja, ja viime vuoden gluteenittomien munkkien ohjeen löydät täältä. Lisäksi vappubrunssiin kuuluu
  •  juustosalaattia
  •  perunasalaattia
  •  lihapullia
  •  poropiirakkaa
  •  munkkeja
Ilma taitaa olla vappuna viileä, joten meillä vietetään aikaa sisällä. Omia suunnitelmiani on laittaa uusia taimia itämään kodinhoitohuoneeseen. Toinen tyttäreni oli kasvatellut basilikaa ja sain niitä myös meillä monta purkkia.Kun kasvihuone on valmis, niin laitan niitä sinne suurempaan ruukkuun kasvamaan. Kesäkurpitsat itivät nopeasti ja joudun siirtämään ne isoihin purkkeihin kasvamaan. Tästä se alkaa taas puutarhurin elämä.





Toivottelen iloista Vappua kaikille blogini lukijoille!

12 kommenttia:

  1. Oi voi, mikä iloinen vapuntoivottelija siellä teillä! Ihana.

    Olen nähnyt noita Me&I tuotteita aikaisemminkin ja ne ovat iloisen värikkäitä. Varmaan kivoja käytössä, kun eivät kiristä ja ovat helposti yhdisteltävissä.

    Hauskaa vappua sinulle ja rakkaillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On värikkäitä jakivoja kuvioita. Pesussa kestävät ja mukavia päällä. Sain itselle kivat sukat ja pyyhkeet kaupan päälle myös. Hyvää vappua sinulle!

      Poista
  2. Voi miten kivannäköinen tuo omenatunika! Suloinen on alakuvan pieni nappisilmä:) Ihanaa alkanutta toukokuuta ja Hyvää vappua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit todella kauniit tuossa tunikassa. Saa hulmuta liehuhelman kanssa. Pieni Lili-koira tuli kylään ja hurmaa meidät kaikki.

      Poista
  3. Tosi kiva tunika/mekko tytöllä! Keväällä riittää puuhailua ulkona puutarhassa kuin myös kasvatettavien taimien kanssa. Tulisipa hiukan lämpimämpää niin voisi istuttaa kasvariin tai ulos. Suloinen koiruli<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvariin jo mietin, mitä sinne laittaa. Kurkuntaimia seuraavaksi ajattelin kasvatella.

      Poista
  4. Ihana tunika! Minä kokosin viime kesänä siskon lapsille trampoliinin ja olihan siinä yksin aikamoinen homma.
    Mukavaa vappupäivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kokoajia oli 2, joten siinäkin oli työtä. Mutta kiva sitten lasten pomppia. Hyvää viikonloppua sinne!

      Poista
  5. Mitä söpöliinejä siellä, niin karvaisia kuin pieniä tyttöjä. Vappuherkut kuulostaa just hyvältä ja täällä grillattu ja hodareita on myös nautittu.

    Sydämellistä toukokuun alkua Aikku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttäreni pieniä tyttöjä kuvissa. Koiranpentu on viikko sitten tullut perheeseen, sellainen ihanuus. Ja heillä on myös vauva vasta syntynyt. Teidän vappuruoat kuulostaa herkuilta. Meillä ei ole vielä grilliä otettu esille, mutta varmaan jo ensi viikonloppuna.

      Poista
  6. Lapset varmasti tykästyivät trampoliinista :) Kiva tuo tunika, pirteä <3 Leppoisaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trampoliini on kyllä kiva harrastuspaikka ulkona. Ja kyllä ekaluokkalainen on tykännyt siitä. Tänäänkin oli kolme kertaa hyppinyt siinä. Kiva, kun tulit käymään blogissani.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com