21.5.2020

Lastenhuoneen sisustus

                                                                                                                                                                                                                                                                                            *sisältää mainoslinkin

Lastenhuoneen sisustukseen on kätevä laittaa hyggeilytila lapsille teltan muodossa. Teltta pysyy pystyssä puisten keppien avulla ja se on myös helppo siirtää lastenhuoneen nurkkaan, jos sitä ei tarvitse. Meillä on lapsenlasta varten yhdistetty leikkihuone ja minun työhuoneeni. 

Leikkinurkkaus on saanut uuden rauhoittumisteltan nimittäin luonnon valkoisen tiipiiteltan. Korona-viruksen aikana ei tule käytyä useinkaan kaupassa, mutta kauppareissulla löytyi tämä tiipii. Näitä telttoja on * hyvä valikoima täällä, jos tämmöistä tiipiitä etsit. Teltassa on mukavan kokoinen ikkuna-aukko, jossa on kaksi sidotanauhaa, että ikkunan saa jätettyä auki tai kiinni. Edessä on myös tarranauhat, jolloin oven saa keskeltä suljettua ja jos haluaa pitää auki, niin sitten on myös solmiamisnauhat reunoissa.

Tiipii teltta on reilun kokoinen sisältä, ja ekaluokkalainen halusi sisustaa hyggeilytilansa  isolla kasalla tyynyjä ja pehmeillä peitoilla. Kodin tyynyjä löytyy nyt kasa teltasta. Leikkihuone ja yhdistettyyn työhuonetilaan ostin Sotkan alesta helppohoitoisen maton, ja se onkin kiva tuon tiipiiteltan alla. Tiipiin teltan kasaamisen ei tarvinnut muutakuin pujottelimme touhukkaan neitokaisen kanssa puurimat niille varattuihin nurkkiin ja yläosasta piti pujotella tietyssä järjestyksessä paksu naru puiden sisältä ja lopuksi solmita puut narulla yhteen. Teltta oli siis oikein helppo kasata, ja onnistuu kasaaminen sinultakin.Tiipiissä  eli teltassa saa viettää aikaa yksin tai yhdessä. Tyynyjen ja peittojen avulla tiipiistä saimme oikein pehmeän pesän, jossa voi käydä lukemassa kirjaa, pelata peliä tai leikkiä. Teltta sopii myös sisustukseen, kun se on vaalea, niin saa myös olla esillä koko ajan. Kesän mittaan saattaa olla, että tyttäreni vie teltan heidän terassille. Heille on nyt myös tehty uutta leikkipuistomaista pihatilaa, koska siellä oli aiemmin vain leikkimökki. Pihalle tuli ensin trampoliini ja puinen kiikku- ja liukumäkisysteemi. Nyt löytyy tekemistä omasta pihasta ja mummolasta. Meillä on ollut kiikut ja hiekkalaatiko pihalla kauan, ja täältä voit katsoa millainen hiekkalaatikko meiltä löytyy. Olen sen itse maalannut aikoinaan kosteutta kestävällä öljyllä. Kannet ovat kätevät laittaa hiekkalaatikon päälle, niin pysyy myös kissat loitolla hiekasta.Telttaillaanko teillä ulkona tai sisällä?

9 kommenttia:

 1. Kodikkaan näköistä tiipiissä. Kun lapset olivat pieniä, meillä telttailtiin sisällä. Nyt he telttailevat kesäisin takapiha terassilla. Tänä kesänä olisivat telttailleet festareilla, vaan festarit peruuntuivat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Festareita ei ole tänä vuonna. Mutta taas ensi vuonna toivon mukaan!

   Poista
 2. Tuo on aivan ihana! Kaikkihan me olemme lapsena rakennelleet majoja tuoleista ja peitoista, mutta tämä on astetta kivampi. Tuollahan voi vaikka ottaa päikkärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päikkäreihin juurisopiva, kun mahtuulapsi makuulleen.

   Poista
 3. Kiva teltta lapsille, kaunis sisustuselementti vanhemmille!
  Haluaisin myös tuollaisen, aikuisten mittakaavassa!
  Pupusella oli vuosia sitten huoneessaan sirkusteltta, ällöä kahisevaa materiaalia Ikeasta. Näytti kuitenkin kivalta ja mukula viihtyi siellä.
  Se oli hyvää esivalmistelua tulevaa varten, nyt lapsonen on lähdössä ekalle telttailuleirilleen - se tietää ihanaa lomaa myös vanhemmille! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän on puuvillaa ja sekoitetta.Hyvälle vaikuttaa kangas!

   Poista
 4. Jokaisella lapsella pitäisi olla joskus teltta!
  Ja jos se on omassa huoneessa, niin leikit päätyvät varmasti telttaan!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Meillä poika oli pienenä oikea telttailija ja meillä olikin leikkiteltta sisällä hänen huoneessaan. Tytär on käynyt ihan oikeasti telttailemassa kavereiden kanssa ja hänellä taitaa olla ihan oma telttakin.
  Ihana tiipii <3

  VastaaPoista
 6. Ihana teltta. <3 Lapsille ihana luku/leikki tila, ja sinulle sisustus elementti. :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com