14.6.2020

Hyggeilytila terassille - kulmasohva

                                                                         * kaupallinen yhteistyö Preeco , mainoslinkki merkitty *

Hyggeilytila syntyi terassille tällä uudella harmaalla kulmasohvalla. Takapihan oleskelutila eli terassi koostuu meillä kahdesta osasta ja toiessa osassa on kaksi aurinkotuolia ja pieni pöytä, ja toiselle puolelle terassia halusin saada kunnon hyggeilytilan, jossa on riittävästi tilaa istua ja makoilla vaikka hyvän kirjan kanssa kesän lämpiminä päivinä ja iltoina. Tässä alakuvassa on aamun tunnelmia terassilta varjossa.

Kulmasohvaan päädyin valintana sen vuoksi, että tämän kulmasohvan saa jaettua kahteen osaan (alakuva). Eli sohvasta saa myös kaksi erillistä sohvaa. Kulmasohvan väri on harmaa, jossa on kivasti kahta vaaleaa harmaan sävyä polyrottingin punoksissa. Kulmaohvan tyynyt ovat erittäin muhkeat ja väri on kaunis harmaaeen taittuva lähes valkoinen. Tyynyissä on myös vetoketjut, joten tyynyn päälliset voi myös pestä pyykkikoneessa. Kulmasohvan tilasin * Preeco -verkkokaupasta ja toimitusaika oli pari päivää tilauksesta. Tilaus oli erittäin nopea ja posti toi kolme pakettia kotiin saakka kannettuna. 

Kulmasohva oli helppo koota ja siinä oli mukana selkeät ohjeet. Meillä mies innostui kokoamaan ja ruuvailemaan ruuvit paikoilleen sohvaan. Minä sain asetella tyynyt paikoilleen. Kulmasohvakalustoon kuuluu myös suuri pöytä, jonka ääressä on tullut jo syötyä ja juotua teetä sekä kahvia. Tykkään tästä hyggeilytilasta siksi, koska siinä on näkymät takapihan istutuksiin ja nyt on omenapuu, kirsikkapuu ja päärynäpuu kukkimassa ja seuraavat puut jatkavat kukkimista.Sohvan ja pöydän väri sopivat hyvin terassin lattian kanssa, koska se on myös harmaa. Loppukesästä leposohva vaihtuukin lasiterassin sisään, koska se saa sitten olla siellä hyvässä säilytyksessä sitten seuraavaan kesään. Lasiterassi jatkaa mukavasti kesää pitkälle syksyyn. Harmaan kulmasohvan mitat sopivat hyvin lasiterassin sisälle, kun ne ennen tilausta vielä mittasin varmuuden vuoksi. Lasiterassin lattia on myös tumman harmaata laattaa, joten värivalinta sopii myös sinne kuin piste iin päälle.

Polyrottinki oli siksi oma valintani näihin * Preecon kalusteisiin, koska aiemmin meillä on ollut puiset puutarhakalusteet ja niiden huoltotyö on kovin työlästä, kun niitä pitää öljytä usein. Huoltovapaat kulmasohva ja pöytä ovat siksi juuri meille sopivat, kun terassin öljyämisessä on riittävästi tekemistä. Huoltovapaat kalusteet ovat sopivat myös terassin avotilaan, koska sateella vain täytyy muistaa kantaa tyynyt suojaan sateelta. Polyrottinki on kestävä valinta meidän sääolosuhteisiin; kestää sadetta, auringonvaloa ja muita säävaihteluita. Kalusteet ovat myös kevyet liikutella.Preeco on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa jo 5000: n tuotteen valikoiman. Preecolta löydät monipuolisesti kaikkea niin kotiin, pihaan, puutarhaan, toimistoon kuin harrastukiinkin. Preeco on Suomen yrittäjien jäsenyritys ja on vuonna 2020 Preeco Trading Oy valittu Kauppalehden Kasvavien joukkoon vahvan kasvunsa ansioista.

  

Millainen hyggeily -kesäkaluste löytyy sinun terassilta?10 kommenttia:

 1. Aivan ihana kalustus teidän terassilla! Me olemme miettineet polyrottinkisia kalusteita omallekin takapihalle. Olen niin kyllästynyt huoltamaan noita puisia ja vanhoja kalusteita. Viime kesänä hankittiin pari aurinkotuolia pihalle ja niissä onkin tullut köllöteltyä nyt jo muutamana päivänä.
  Kaunista iltaa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se puukalusteiden kunnossapito on työlästä, riittää kun nyt lattiaa laittaa öljyää. Nämä ovat kevyet myös liikutella ja uskon, että vuosia kestävät. Ainakin yhdet tuolit kestäneet hyvin.

   Poista
 2. Ihanan näköinen terassi <3 ja hyggeily on sitä parasta arjen keskellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä on tullut nyt lempipaikka meille.

   Poista
 3. Tosi kiva sohva. Minäkin haaveilen sellaisesta lukupaikasta, jossa voisi pötköttää. Ensisijainen haave on riippumatto :)

  VastaaPoista
 4. Ihana sohvaryhmä. Tuollaisesta olen haaveillut jo pidempään, mies ei vaan ole vielä innostunut.
  Aurinkoista juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunis sohva, tosi kiva. Itselläni on saman oloista sarjaa parvekkeella, kulma olisi tarkoitus siihen vielä hankkia, nyt vielä vasta kaksi istuin palaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käteviä, että voi hankkialisäpaloja ja on muuntautumiskykyinen sohva.

   Poista
 6. Ihanat terassikalusteet! 💙
  Meillä on tukevat (=raskaat ja kömpelöt siirrellä) ja puiset (=vaatii pintakäsittelyä). Haaveilen uudesta terassista ja kalusteista, mutta kattoremppa kiilasi edelle. Leppoisan lämpimiä kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kattorempan jälkeen terassin remppa!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com