11.10.2020

Lisäansioita - Miten kotona saat ansaittua rahaa?

                                                                                                                      * sisältää mainoslinkin

Lisäansioita on helppo saada kotona, jos sinua kiinnostaa tutkia omia ostoksia kauppareissun jälkeen ostoskassistasi. Minä olen ollut vuosia kiinnostunut talouden menoista ja tuloista pitänyt kirjaa siitä asti, kun olen omaan talouteen muuttanut. Olen ollut Ac Nielsenin jäsen kauan ja viikottain skannaan ostokset heidän järjestelmään, ja samalla ansaitsen pisteitä, jotka ovat oikeasti sitten euroja. Säännöllisellä skannaamisella saan myös kerrytettyä aktiivisuuspisteitä, jolloin saan tuplasti euroja Ac Nielsenin järjestelmään. Lisäansioita on mukava saada ja tämä on helppo tapa niitä ansaita. 

Miten pääset ansaitsemaan lisäansioita?

Kun käyt seuraavan kerran ostoksilla ja saat kassakuitin.* Sen jälkeen mene tänne Ac Nielsenin sivustolle  ja rekisteröidy Ac Nielsenin kuluttaapaneeliin. Saat sitten kotiisi postin kautta skannerin (musta puhelimenmallinen laite tuossa alhaalla olevassa kuvassa). Skannerilla sitten skannaat viivakoodit laitteella järjestelmään. Helppoa ja kätevää. 

Sitten pääset heti ansaitsemaan pisteitä ja palkkioina saat tavaraoita tai lahjakortteja esim. Ikeaan, H&M:ään, GoGift SuperGiftiin, Dressmaniin, Ticketmasteriin jne. Samalla sinä autat valmistajia ja jälleenmyyjiä ymmärtämään millaisia tuotteita me arvostamme. Mihin olen käyttänyt lisäansioita?

Olen ostanut viimeksi lahjakortteja matkanjärjestäjän palveluihin, jolloin  ulkomaanmatkaamme sain kaksi sataa euroa matkan maksamiseen. Matkasta löydät täältä kuvia ja juttua. Lisäksi olen lahjakortilla hankkinut osan järjestelmäkamerastani Verkkokauppa.comiin. Sitten olen käyttänyt pisteitä ostamalla erilaisia tuotteita, joita voi valita Ac Nielsenin laadukkaista valikoimista. Leffassakin olemme käyneet. Lisäansiot kertyvät ihan huomaamatta!

Meillä on käytössä tämä skanneri ja tuotteita voit skannata tosiaan tällä Ac Nielsenille. 


Mitä skannaaminen tarkoittaa?

Viikon ostoksia tallennan skannerilla yleensä kauppareissun jälkeen ja joskus voi olla, että laitan skannerilla useamman päivän ostokset Ac Nielsenille. Skanneri on pieni laite, joka on sähköjohdolla kiinni pistorasiassa. Skanneria on helppo käytää ja siinä on myös se viivakoodilukija, jolla ean-koodit skannaat nappia painamalla. Suurin osa tuotteista löytyy suoraan viivakoodia lukemalla, mutta esim. leipomon tuotteet pitää erikseen skannata pienestä vihkosesta, jossa on viivakoodit kilohinnalla myytäville tuotteille.

Suosittelen tätä skannausta ja lisäansioiden saamista näinkin helposti omaan talouteen. Skannaamalla myös seuraat hintoja ja näet mitä kivijalkamyymälästä tai verkkokaupasta tulee hankittua. Joka kuukausi on myös mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja ja kerran vuodessa on ollut jopa uusi autokin palkintona. 


Voisiko tämä olla sinulle tai perheellesi idea osallistua
 tuotteiden kehittämiseen ja lisäansioihin?

6 kommenttia:

 1. Tuttua hommaa. Tosin mun kokeilustani on useampi vuosi, ehkä jo yli 10. Mun into kaatui silloin siihen, että skanneri teki tenän ja sen kanssa oli koko ajan jotain ongelmia. En vaan jaksanut sitä säätämistä. Ja muutama vuosi myöhemmin skannattavaa olisi kyllä ollut niin paljon, että alta pois. Lapset kun urheilivat joka päivä ja kasvoivat, niin ruokaa meni aika reilusti :)

  VastaaPoista
 2. Meillä skanneri on kerran käynyt huollossa 10vuoden aikana. Muuten on hyvin mennyt.

  VastaaPoista
 3. Oli mielenkiintoista lukea, koska en ole koskaan kuullut tällaisesta...Tai ei nyt muistu mieleeni. Mutta sitä oppii kaikkea uutta, kun lukee blogeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin olettaa, että Saksassa olisi myös Ac Nielsenin toimintaa, kun toimii kansainvälisesti.

   Poista
 4. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Lisäansioille olisi kyllä aina tarvetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skannaamalla ostokset kertyy helposti pientä pesämunaa, josta taas ajan kuluessa kertyy isojakin summia. Suosittelen kohta 10 vuoden kokemuksella tätä.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com