11.6.2021

Makraameet sisustuksesssa

Makrameet ovat tulleet sisustukseen jo aikaa sitten. Kotona oleilusta on tullut korona aikana ihan pakko ja se on  monet meistä saanut katsomaan kodin sisustusta uudella tavalla. Käsillä tehdyt sisustustuotteet ja hyvin luonnonhenkiset materiaalit sekä aidot pellava, silkki, puuvilla ja rottinkituotteet ovat sisustuksessa tämän ajan mieleen. 


Makrameet ovat olleet pitkään suosittuja kotoilussa ja minä taisin esimmäiset tuotteet näydä tyttären kotona. Sen jälkeen hankin joitakin joululahjaksi ja sitten taas keväällä tilasin ihastuttavalta käsityöyrittäjältä Anitan Makramorelta aivan ihania makrame-enkelinsiivet ja itselle sekä tyttärelle kesää varten makramee -amppeleita. 


Makrameet Anita tekee laadukkaista langoista ja tuotteet ovat niin kauniita. Sain itse myös äitienpäivälahjaksi upean Anitan tekemän suuren makrameen, joka tulee olemaan kodissani aina seinällä. Nyt se makramee-taideteos on makuuhuoneen seinällä ja tytär luuli, että olin sen laittanut olohuoneeseen. Makramee sopii siis tilaan kuin tilaan, ja voi olla, että se on joskus myös olohuoneessa. Makramee-käsitöihin voi siis hurahtaa näin kertaheitolla, ja ne sopivat myös hyvin skandinaaviseen kotiin. Viherkasvit saat näyttävästi esille kauniissa makramee-amppelissa. Minulla ja tyttären kodissa meillä on molemmilla ne uudet makrameet keittiössä. Joulu-asetelmien muratit ovat amppeleissa kummallakin esillä ja roikkuvat kivasti alaspäin. Anitan Makramore töitä voit katsella hänen Instagramista klikkaamalla tästä. Hän tekee mitä vain makramee-käsitöitä tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hän pakkaa myös lahjat kauniisiin kääreisiin ja viimeksi tuli niin ihanat kääröt toisen tyttären mukana, että hyvä, kun raskin paketit avata.

Täällä on ollut aiemmin juttua Makramoen käsitöistä, kannattaa klikata! Tästä näet ne ihanat enkelinsiivet, jotka tilasin lahjaksi kahdeksan vuotiaalle .Puutarhatytö ovat vieneet oman ajan nyt kesän alussa, seuraavaksi tuleekin tänne kuvia ja juttua mitä puutarhassa on tapahtunut ja pihalla myös. Ilmat ovat olleet lämpimät ja tuli Espoon reissulla käytyä katsomassa sisustusjuttujakin pikaisesti. Blogissa on käynyt välillä yli 1400 lukijaa päivässä, joka on ollut ihan huippuasia ja toivon mukaan täältä löytyy milenkiintoisia juttuja jokaiselle.


Onko sinulla makramee- käsitöitä kotona? 


8 kommenttia:

 1. Ihana tuo makramee-seinävaate <3 Meillä on pari amppelia. Lisää makramee-töitä on tulossa - nyörien solmeilu on kivaa ja koukuttavaa :)

  VastaaPoista
 2. Se on ihana ja on kyllä taideteos. Amppelit ovat myös kauniita, kun niissä on solmuja monenlaisia.

  VastaaPoista
 3. Meillä on 1 makramee-työ jonka olen saanut kummitädiltäni lahjaksi. Pitäisikö uskaltaa kokeilla itsekin. 😊🙃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos helposta makramee-käsityöstä aloittaisi, niin oppii tekniikkaa solmia. Minä olen tilannut Makramorelta näitä, kun Anita tekee ja hinnat edulliset.

   Poista
 4. Meillä ei kotona ole makrameeta ainakaan vielä - ihanaa kesää Sinulle !

  https://sutukoo1970.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä vaikka innostut tekemään tai hankkimaan käsityönä tehdyn makrameen❤️

   Poista
 5. Kivoja ne kyllä on. Minulla on ollut jo vuosia pari amppelia ne on äitini peruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amppelit on ihania ja sulla vielä tunnetta mukana, kun äidin peruja❤️

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com