22.11.2021

Black Friday tarjoukset ja vinkit

Hyödynnätkö sinä Black Fridayn tarjouksia? Minä kävin ostamassa uuden 55 tuuman television viime parjantaina Black Fridayn aloittavasta tarjouksesta. Television tekniikka on kuulkaas kehittynyt vuosien aikana ja nyt toimii monenlaiset suoratoistopalvelut televisiossa, internet ja älypuhelin, jotka ovat yhteydessä myös älytelevisioon.

Samsungin televisio oli reilun sadan euron alennuksessa ja kooltaan tuo 55 tuumaa sopii hyvin olohuoneeseen, koska katseluetäisyyttä tulee olemaan varmaan kolme metriä jos ei enemmänkin. Jaan tässä myös Black Friday ja  Cyber Week -tarjousvinkkejä, jos olet jo ajatellut hankkivasi joululahjoja, kun tuo joulu alkaa vain uhkaavasti lähestyä tänäkin vuonna. Laitan alennusten voimassaoloajan esille ja myös * merkin, joka kertoo siitä, että se sisältää kaupallisen linkin. Itse hyödynnän näitä tarjouksia, kun haluan säästää, olla vastuullinen kuluttaja ja hankin pääosin aina tarpeeseen tuotteet.

Kuva lainattu www.papustories.fiVinkit Cyber Week -tarjouksiin:                                               *mainoslinkit merkitty tähdellä

Kirjat, lelut, lautapelit ja palapelit ovat aina varmoja lahjavalintoja. Uusia pelejä on tarvetta hankkia yhdeksänvuotiaalle, kun hän kasvaa hurottaa kovaa vauhtia. Toki edelleen muistipelit ovat käytössä yhteisissä mummolan pelihetkissä, ja meillä onkin vaikeita muistipelikortteja kaapissa, mutta uusia pelejä on kaksi tulossa *Adlibriksen Cyber Week-tarjouksesta täältä! Tarjoukset ovat voimassa 28.11.21 saakka. 

Vaatteet ovat myös hyvä lahjaidea naisille ja lapsille. Papu on suomalainen design-vaateyritys ja heidän persoonalliset vaatteet kestävät aikaa ja kulutusta myös. Taapero ja myös 9-v tykkäävät Papu:n vaatteista. Täytyy mainita vaikka Papun housut kivoilla yksityiskohdilla (ns. paikat), ne kyllä kestävät kovaakin menoa. * Papu Black Week tarjoukset  täältä ! Jopa -30% valituista tuotteista 28.11.21 saakka.

Kotiin ja sisustamiseen on oma suosikkikauppa Hemtex. Sieltä tilasin pitkään haaveillut samettiverhot makuuhuoneeseen, joihin nyt tuli hyvä alennus eli -30%. * Hemtexin tarjous on siis mojovat -30% normaalihintaisista tuotteista 28.11.21 saakka, eikä sitä voi yhistää muihin tarjouksiin. Se ei myös koske lahjakortteja, Aina edullisesti-tuotteita tai Little Roomies tapetteja. 

Toinen kotiin ja sistustamiseen vaikka jouluisiin tekstiileihin, uusiin mattoihin tai verhoihin löytyy *Vallilan ihanista kuoseista täältä! Heillä on erä tuotteita tasarahalla, valikoima joulutuotteita -30%, suuri valikoima mattoja -50% % ja suuri valikoima verhoja 35€/kpl.  Vallilan tarjoukset ovat voimassa 29.9.21 saakka!

Valoja ja lamppuja kannattaa käydä katsomassa *Nettilampun valikoimasta täältä! Black Week tarjouksena heiltä saat -10% alennusta ja ilmaisen toimituksen yli 100 euron ostoksiin. Tarjous on voimassa 28.11.21 saakka ja huomio! Mikä on hyvä tarjous vielä, niin voit käyttää myös jo alennettuihin tuotteisiin. Yksittäisiä tuotemerkkejä on suljettu tarjouksen ulkopuolelle. Kassalla käytettävä koodi FI21-BLACK10Tuleeko sinun käytettyä hyödyksi Black Friday tai Cyber Week -tarjouksia?2 kommenttia:

  1. Tytär hyödynsi vaateostoksiin tarjouksia ja minä ostin yhden lahjan ystävälleni, mutta tänä vuonna ei ole mitään isompaa osteltu.
    Ihanaa viikkoa sinulle Aikku <3

    VastaaPoista
  2. Hyviä hankintoja olette tehneet! Meille tuli tuo uusi tv ja siihen sai hyvän alennuksen.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com