27.3.2022

Pajunkissat ja tulppaanit asetelmassa

Pajunkissat ja tulppaani sopivat niin hyvin yhteen, ja niistä siskoni tytär taikoi kauniin asetelman tänään meille kyläreissullaan. Tänään aamupäivä meni pyykkien ja viikkosiivouksen merkeissä ja sen jälkeen lähdin viemään karvaisen moppihännän eli kleinpitz-Lilin ulkoilemaan. Samalla reissulla löysin isoja pajunkissaoksia ihan meidän läheltä. Naapurin koululainen saksi niitä avustuksellani ja saimme molemmat kimput pajunkissoja kotiin, kun tuo pääsiäinen jo alkaa lähestyä.Nämä ihanan väriset tulppaanit sain siskoltani. Tulppaanit ovat hempeän vaalean väriset ja niissä on kivasti kerrotut terälehdet. Tulppaaniasetelma on nyt pajunkissojen kanssa vaaleankeltaisessa Pentikin maljakossa. Tänään katselimme lastenlasten kanssa rasioista pääsiäiskoristeita. Kohta kaksivuotiaan silmät olivat kuin auringot, kun hän raotti rasian kantta. Molemmat saivat myös pääsiäismunat. Kolmasluokkalaiselle tulee Hello Kitty-pehmolelun vetskaritaskuun joskus yllätyksiä, niinpä tänään siellä oli pääsiäisen suklaamunat. Huomenna hän toivoi jo pääsiäismunien piilotusta, kuten oli viime pääsiäisenä. Siitä on täällä ollut juttua!

Eilen saimme kaupunkikodin siivottua remonttitarvikkeista, ja nyt remontti on valmis. Kesällä teen keittiöön pientä remonttia vielä.

Uusi lattia on niin mieluinen nyt ja sitten vielä, kun taulut ja seinähylly tulevat paikoilleen sekä muutama viherkasvi, niin huoneet näyttävät viihtyisiltä. 

Haimme olohuoneeseen trendikkään kattolampun ja se sopii hyvin sohvan ja pyöreän keittiöpöydän kanssa. Laitan remonttiin liittyvää tietoutta omaan postaukseen, kun monenlaista lupaa ja huomioitavaa asiaa asunto-osakeyhtiön remontissa on otettava huomioon.

Joko pääsiäisruoho ja - koristeet ovat esillä sinulla? 

4 kommenttia:

 1. Tuo kattovalaisin on upea.
  Ei ole vielä ruohot kasvamassa, enkä ole muuten yhtään suklaamunaakaan vielä syönyt :)
  Mukavaa viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on kyllä kiva, ja vähän erilainenkin. Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Ihana koira ❤ - ja kauniit tulppaanit pajunkissojen kera ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lili on ihana karvapörriäinen ja niin ihmisrakas kuin olla vain voi. Kevät tuo tulppaanit ja nyt jo löytyi tosiaan suuria pajunkissojakin maljakkoon.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com