2.4.2022

Miten sisustan julistetauluilla? Huippu ale-koodi

                                                                                                      *kaupallinen yhteistyö Poster Store


Keväällä on ihana laittaa kodin sisustusta uusiksi ja valo tuo seinät esille eri tavalla kuin talvella. Meidän hyggeilytilaan tilasin yhteistyössä * Poster Storelta uudet julistetaulut. Tauluseinällä on tauluhylly, ja siihen saa helposti vaihdettua uudet taulut ilman, että tarvitsee tehdä reikiä seinään. Tykkään tauluseinistä ja myös tästä tauluhyllystä, johon vaihdan julisteita välillä. Osa tauluista menee kaappiin ja osaan vaihdan vaikka julisteita vanhoihin kehyksiin. Vaihtelen myös taulujen paikkaa seinillä.

Poster Storelta löysin kevääksi ihastuttavan Frida Kahlon julisteen. Etsin meidän hyggeilytilaan raikasta ja värikästä isoa taulua ja tämä Frida Kahlo oli juuri sellainen. Kun loikoilen divaanilla, niin siitä näen suoraan tämän kauniin taulun ja myös tauluhyllyn, niin siinä voikin sitten silmiä lepuuttaa. Ikkunasta tulvii valoa tauluun ja värit loistavat siinä valon kanssa. 

Poster Storen kehykset ovat todella helpot muuten käyttää ja julisteet saat  kätevästi kiinnitettyä niihin, napsautat kiinnikkeet auki ja sitten kiinni. Kätevät! Kehysten pleksi suojaa julistetta valolta, eikä näin ollen kellastuta taidetta seinälläsi.


Tarkoitukseni oli tauluhyllyyn teettää valokuvia matkoilta, mutta hoksasin Poster Storelta löytyvän juuri niitä  reissukohteita julisteina, niin nyt matkamuistot löytyvät tauluina meiltä. 

Divaanilla voi muistella matkaa Miamiin ja sen hiekkarannoille, New Yorkiin Brooklynin sillalla kävelyyn tai Lontoon Big Benin  kellon ja punaisten puhelinkoppien katseluun. 
Poster Storesta löydät tyylikkäitä ja edullisia  julisteita ja kehyksiä sekä paljon inspiraatiota ja upeita ideoita siitä, miten voit sisustaa kodistasi juuri toiveidesi mukaisen. Trendikkäät ja kauniit julisteet ovat myös ympäristöystävällisesti tehty ihan tuotanto- ja toimitusprosessista lähtien. Julisteet painetaan Ruotissa Tukholman lähellä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastollemme. Julisteet ovat siis laadukasta ja tukevaa paperia. 


Poster Store ei ole siis pelkästään verkkokauppa, vaan saat heidän sivuilta ihania ideoita ja inspiraatiota taulujen asetteluun kotonasi. Luovuutesi pääsee valloilleen! Inspiraatiosivuilta löydät erilaisia variaatiota tauluseinän kokoamiseksi ja inspiraatiota seinätaiteeseen. Valikoima päivittyy joka viikko uusilla julisteilla!

Yhteistyön merkeissä voin tarjota blogini seuraajille alennuskoodin ja sillä  saat: 

 huikeat  50%:n  alennuksen kaikista julisteita (paitsi Selection)Et voi yhdistää muihin alennuksiin. 

Alennuskoodi on voimassa 2.-9.4.22


      Alennuskoodi: MADEINKOTI50


 
 


 


 

Löysitkö sinä Poster Storelta lempijulistetta tai inspiraatiota tauluseinään?


5 kommenttia:

 1. Tuo Frida taulu on ihan oma suosikkini. Julisteilla/tauluilla saa kivasti pientä muutosta kotiin.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frida tuo mieleen tyttömäistä kepeyttä, kun on tuo kukkaseppele päässä. Nyt toimii taas tämä kommentointi. Kiitos, kun ilmoitit. Hyvää uuden viikon alkua myös sinulle Outi!

   Poista
 2. Aivan ihana taulu, niin keväinen ja värikäs😍
  Kevät on niin luovaa aikaa,on houkuttelevaa saada uutta.
  Kiva teillä tuo hyggeilypaikka,nyt juuri sopiva ilma kellahtaa tuonne sohvalle ja vetää viltti korville piiloon tätä järkkyä lumisadetta. Yksinkertaisesti täällä hukutaan kohta lumeen🤦‍♀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulu tuo kyllä hyvän mielen, kun sitä hyggeilydivaanista katselee. Tänään suunnittelin makuuhuoneen sisustusta, kun jotenkin nyt on halua saada piristystä kotiin, kun kevättä odottelee. Lunta on meilläkin tullut ihan mahdottoman paljon.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com