11.5.2022

Julistetaulut ja kehykset- vinkki taulun kiinnittämiseen seinälle

                                                                                                         * kaupallinen yhteistyö Gallerix

Olen uudistanut meidän kodin tauluja viime aikoina, ja julistetaulut ovat siihen nopea ja helppo tapa niiden toteuttamiseen. *Gallerixin valikoimasta löysin mieluisia *julisteita ja kehyksiä osaksi blogiyhteistyötä. Hiekkaranta ja meri oli selvä valinta makuuhuoneen seinään sekä siihen liittyvä teksti. Tilasin julisteisiin valkoiset puukehykset, koska meillä on paljon valkoisia ajattomia kehyksiä.

Taulujen paikkaa myös vaihtamalla saa huoneen kuin huoneen tunnelman ja ilmeen vaihdettua. Käännän joskus huonekalujen paikkaa kotona, niin samalla silloin vaihtuu myös taulujen paikat. Nämä uudet taulut sopivat meillä myös vaikka olohuoneeseen.  

Nämä ihanat julisteet ovat Sunny Horizon juliste ja se on kooltaan 50x70 cm. Reunoissa on valkoinen osa, mutta julisteen saa myös ilman sitä. Luontoaihe  on itsellä aina lähellä, kun tykkään hiekkarannoista ja merestä. Vasemmalla oleva juliste on Feelings juliste ja se on kooltaan 50x70 cm. Siinä on taustalla kiva harmaa marmorikuvio.
*Kehyksiin on helppo asentaa julisteet. Kehyksen kirkkaan pleksin pinnassa on molemmin puolin kalvot, jotka sinun pitää ottaa pois, kun laitat julisteet paikoilleen. Pleksin ansiosta taulut ovat myös kevyet.  Harry Potterin pöllö ja kirahvi -julisteet tilasin synttärilahjaksi yhdeksän ja kaksi-vuotiaille.

 

* Gallerixiltä löytyy myös käteviä kiinnityskoukkuja, joilla saa siististi vaikka betoni-, kipsi- tai puuseinään kiinnitettyä suurenkin taulun. Tilasin itselle yhden pakkauksen kiinnityskoukkuja, ja ne sai parilla vasaran lyönnillä seinään kiinni. Kiinnityskoukut ovat myös tukevat. Hyvä vinkki esimerkiksi kahden taulun kiinnittämiseen samalle korkeudelle on se, että ensin valitset niiden paikan. Sen jälkeen laita taulun taakse maalarinteippi poikittain ja merkitse koukun tai naulan kiinnintyskohta kynällä. Mittaa yläreunan korkeus viivottimella teipin yläreunaan. Tämän jälkeen laita taulu valitsemaasi kohtaan, merkitse lyijykynällä taulun molemmat reunat. Laita taulu alas, mittaa seinällä lyijykynämerkistä kohta maalarinteipille, tee sama toiselle puolelle. Kiinnitä teippi seinään, ja nyt sinulla on taululle oikea kohta naulan kiinnittämiseen. 
Tässä alhaalla valmiit taulut kiinnitettynä ja kohdistettuna vierekkäin makuuhuoneen seinällä. 

Nyt sinulla on myös mahdollisuus hyödyntää loistava tarjous,
 nimittäin blogini lukijat saavat 30%:n alennuksen Gallerixin tuotteista kassalla

koodilla  madeinkoti30

Tarjous on voimassa 30.5.2022 saakka! 

Millaisia aiheita sinun tauluista löytyy?6 kommenttia:

 1. Aika paljon meille on kertynyt tauluja, joissa on mietelauseita tai lintuja :)
  Ihanat uudet julisteet nyt teillä. Mukavaa loppuviikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietelauseet ovat mukavia lukea, vie ajatukset johonkin ihanaan asiaan.Tauluja ei voi olla koskaan liikaa!Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Juliste taulut on niin kätsyjä,saa tarpeen tullen vaihtaa eri aiheen ja tyylin.
  Itse juuri sisustan kyseisillä tauluilla ja tykkään.
  Mukavaa keväistä alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa helposti vaihdettua ilmettä ja on edullista sisustamista.Mukavaa viikkoa sinulle myös, toivotaan, että ilma lämpenee.

   Poista
 3. Meillä on harkitusti tehty taululle pidikkeet seiniin, tykkään myös tauluhyllystä.Siihen ei tarvitse kiinnittää seinään mitään.Hyvää viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Useamman taulun asettelu on aina aika haasteellista, hyvä tuo sinun kikkasi!
  Meillä ei ole kuin muutama julistetaulu: Mies halusi ihan välttämättä Iittalan Naivistinäyttelyjulisteen vuodelta 2005 kehystettynä seinälle, kun siinä oli Huu-haa Innasen teos, uh. Pupusen huoneessa on pari aforismia Kakolasta. Muuten tästä huushollista taitaa löytyä eniten naivistisia teoksia. :o)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com