24.6.2022

Ihonhoitovinkit

                                                                                                      * kaupallinen yhteistyö Skin City,                          merkitty tähdellä

Onko sinulla ongelmia ihon kanssa? Onko ihollasi tämmöisiä vaivoja kuten kutiamista, hilseilyä tai auringon rasittamaa vaivaa? Oma ihoni tarvitsee paljon kosteutta kesät talvet ja iän myötä tulee myös helposti ryppyjä ja ihon pintaverisuonet alkavat näkyä. Ihossani on ollut myös kauan couperosaan taipumista. Loman alussa on ollut aikaa tutkia omaa hyvinvointia ja kiireettöminä aamuina ehtii katsoa peiliin tarkemminkin. Aamuaurinko ja aamiainen terassilla on nyt ollut parasta juuri nyt, kun olen ollut tyttären luona Espoossa lomailemassa. Hellä on terassi hyvällä ilmansuunnalla ja aurinko valaisee hyvin huoneistoon. 

* Skin Cityn sivuilta pystyt tekemään ihotestin ja sen avulla kosmetologi laatii sinulle vastausten perusteella ihonhoitorutiinin tuotteineen. Ihotesti on ilmainen, eikä se velvoita sinua mihinkään. Ihotestin teet muutamassa minuutissa. Skin Cityn ammattikosmetiikkasarja sisältää 50 ihonhoito - ja meikkimerkkiä. Yritys panostaa yksilölliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun, joissa on kosmetologit töissä. Skin Cityn tuotteita käyttää kaikenikäiset, ja myös minä ja tytär käytämme molemmat niitä. Tyttären (28 v) käyttämä ihonhoitosarja on  Paula´s Choice ja minulla Medik8. 


Kuvat lainattu * www.skincity.com


Skin Cityn kosmetologit tavoitat myös klo 10-17 puhelimella. * Skin Cityllä on paljon vaihtuvia erinomaisia tarjouksia ja tuotteet tulevat ilman postikulua, jos ostoksesi ovat yli 20€. Tämä on hyvä etu, kun voit tilata yhdenkin tuotteen. 

Vinkit kasvojen ja ihon suojaamiseen auringolta Skin Cityltä

Käytä aurinkosuojaa kertoimella. Aurinkosuojan levittämiseen käytä etusormea ​​ja keskisormea ​määrittäessäsi ​oikean määrän aurinkosuojavoidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Muista, että myös korvat altistuvat auringonvalolle. Levitä tuotetta yksi sormen pituus kerrallaan helpottaaksesi levitystä ja tuotteen imeytymistä ihoon. Muista myös vartalo! Käytä apuna desilitran mittaa, suositeltu määrä on 1/2 dl. Levitä aurinkosuojaa useaan kertaan päivän aikana säilyttääksesi maksimaalisen suojan iholla. 


Auringolta suojautuminen on tärkeää ja itse käytän myös kesällä 50 suojakerrointa. Tilasin itselle tämän Ihon suojaaminen kannattaa aina ja ikään katsomatta, koska iän myötä myös ihoon tulee helposti pigmenttiläiskiä. Meikin alle kannattaa laittaa myös aurinkosuojavoide. 
Onko sinulla käytössä millaiset ihonhoitotuotteet kesällä?


3 kommenttia:

 1. Lähinnä käytössä vain aurinkovoiteita ja aurinkopuuteri. Lisäksi käytän erilaisia kosteuttavia seerumeita ja maskeja.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkopuuterilla saa kivasti poskiin väriä myös poskipunan tapaan. Nyt on niin kuumaa ulkona, että tulee oltua sisällä suojassa.Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Kesällä käytän hieman enemmän naamioita ja teen kuorintoja, kuin mitä talvella. Päivettynyt iho tarvitsee kosteutta ja hoitoa. Ja aurinkovoidetta ei tietenkään pidä unohtaa! 😊

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com