5.7.2022

Pionipenkin kukat ja etukoodi äänikirjoihin

                     *sisältää kaupallisen mainoslinkin

Pionit ovat yksitellen alkaneet avautua kukkapenkissä. Suuret vaaleanpunaiset ja valkokeltaiset upeat ja hempeät kukat ovat kyllä kesällä puutarhan upeimpia kukkia, mitä vain voi olla olemassa.
Olen laittanut pioneja kolme eri istutuskertaa muutaman vuoden ajalle ja kukkien määrä lisääntyy vuosi vuodelta. Pari vuotta sitten istutettu pioni näyttää saavan kolme tai neljä kukkaa ensi alkuun kukkimaan. Näiden väri on tumma pinkki. Tänään kävin jo metsästämässä uutta pioniväriä puutarhakaupalta, mutta en löytänyt.Jos sitten myöhemmin vielä löydän uuden värin, kun nälkä taitaa kasvaa syödessä pionien suhteen.Vihdoin löysin myös uudet valkoiset aurinkokennolamput Hankkijalta, kun niitäkin olen metsästänyt tovin.Valkoiset pallolamput tulevat terassin kattoon roikkumaan.Tykkään näistä auringon valolla toimivista lampuista ja valoista, kun ne iltaisin sitten syttyvät tunnelmaa luomaan.


Jaan lukijoilleni huippuhyvän kesälomatarjouksen * Nextoryn äänikirjoihin, jos kesälomalla voit vaikka riippukeinussa kuunnella kirjaa ja nauttia kesästä.  Tai voit loikoilla takapihan sohvalla, kuten Lily tai tuttavallisemmin Lili-koira ja minä teemme. Eli kokeile * Nextorya 35 päivää 0€ (koskee uusia asiakkaita!).Tarjouksen Voimassaoloaika on 1-30.7.2022. Kassalla käytä Koodi: superkesa
 Kuunteletko sinä kesälomalla äänikirjoja?5 kommenttia:

 1. Pionit ovat lempikukkiani ja nuo vaaleanpunaiset ovat aivan ihania. Mullakin on terassilla ja kesähuoneessa tuollaisia valkoisia aurinkokennolamppuja ja ne tuovat ihanaa tunnelmaa hämärtyviin iltoihin ja miten helppoja ne ovat!
  Olen äänikirjojen suurkuluttaja. Ainoa miinuspuoli niissä on se, kun niin helposti nukahtaa niitä kuunnellessa ja seuraavalla kerralla kuuntelun aloittaessa ei tiedä ollenkaan mitä kirjassa on tapahtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit kuvat🌸 Pioni on ehdottomasti kesän kukkaloiston parhaimmistoa.
   Keräsin myös näitä kaunokaisia vaasiin.
   Mukavia kesäpäiviä sinulle🌼

   Poista
  2. Maljakkoon keräsin minäkin tänään pioneja. Aurinkokennolamput ovat kivoja ja helposti saa tunnelmaa terassille tai kesähuoneisiin. Vastaan teille molemmille tähän alle muuten.Hauska tuo äänikirjojen juttu, mitä Kristiina tuohon kirjoitti!

   Poista
 2. Pionit ovat kyllä todella kauniita kukkasia - kesäterkkuja Sinulle toivotellen Suvi

  VastaaPoista
 3. Pionit on kyllä niin kauniita ettei tosikaan. Mä nukahdan äänikirjoja kuunnellessa miltei heti ja herätessä saa sitten etsiä sitä kohtaa mihin jäi :D

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com