29.8.2022

Habitare messulippujen arvonta

Oletko menossa Habitaren messuille 7- 11.9.2022? 

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua täällä blogissani messulippujen arvontaan! Jätä kommenttikenttään kommentti, mikä Habitaressa kiinnostaa sinua tänä vuonna eniten. Arvonta-aika päättyy 5.9 klo 21. Arvon Habitareen kaksi lippua! 
Messuilla on messuosastojen lisäksi tarjolla erilaista ohjelmaa. Itse kiinnostuin tämän hetken sisustuksen trendeistä, Terve koti-paneelista ja  Kukkatehtaan kukkakranssipajasta. Lapsille on tarjolla myös omaa työpajaohjelmaa Habi Kids& Pop up Muumimuseossa, jossa voi askarrella kaarnalaivoja tai kuunnella vilttien päällä satuja tai käydä piknikillä. 

Messujen teema-alueista itseä kiinnostaa myös  Habitaren eettinen alue, jossa on esillä yrityksiä ja tuotteita, joiden taustalla toimivat kestävän kehityksen periaatteet ja halu tehdä maailmasta parempi. Lisäksi Startup-alueeella on esillä uudet ja kasvavat muotoilualan yritykset. Sieltä saatat löytää tulevaisuuden tuoreen tekijän tai nousevan brändin.

Decor -alue pitää sisällään sisustamisen pientuotteet ja palvelut. Decon alue on piensisustajan paratiisi, josta teet löytöjä kotiin. Jos antiikki, taide ja vintage kiinnostaa, niin myös Habitaresta löytyy sinulle sieltäkin katsottavaa. Onnea arvontaan!

13 kommenttia:

 1. Kukkakranssipaja

  VastaaPoista
 2. Kukkakranssipaja. Osallistun arvontaan (Irja.kangasmaki@live.com)

  VastaaPoista
 3. Siellä on paljon kiinnostavia juttuja, vaikee valita! soili.koti@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Sisustusratkaisut! Whats in ja whats out :)
  kosmetiikkakatri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kodin sisustamisen alue. annepekkola@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Sisustus trendit kiinnostaa myös minua. pia_turunen@outlook.com

  VastaaPoista
 7. Decor-alue kiinnostaa! mariabjorkell@hotmail.com

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com