14.7.2014

Terassin tuoli-inspiraatioita lomamessuilta

Nyt kun aurinko hellii heinäkuussa, niin vihdoin pääsee myös loikoilemaan lämpöön terassille. Tähän poimin muutaman idean mitä tuoli-ideoita messuilla oli käytetty upeilla terasseilla. Näissä tuoleissa on mukava istua ja selkänojankin voi joissakin säätää lepoasentoon, jos päivänokoset haluaa ottaa ulkona. Lepotuoleissa tärkeää on myös huoltovapaa, eli ei tarvitse öljytä joka kesä. Harmaja ja musta värisävy sopii hyvin ruskealle terassille.


Tässä olikin terassi verhottu verhoilla, ikäänkuin olisi olohuone ulkona. Tuo arkku on aivan super upea! Itse laittaisin tuonne arkun sisään kivoja aarteita, joita voisi vaikka pikkuvieraat tutkia. Tai siellä voisi säilyttää lehtiä ja kirjoja tai miksei vaikka huopia. Muistaakseni lattian laudoitus oli kuusta, eli luonnostaan sävy muuttuu vuosien saatossa. Pienet raidalliset tyynyt sopivat tuoleihin kuin piste iin päälle.Modernimpaa tyyliä tässä nämä Hayn ja Kartellin tuolit. Kokeilin mille tuntuu istua, niin ok, mutta voisi pehmustekin olla paikallaan. Mutta kauniit on nämäkin ja kesän jälkeen voi nostaa sisälle kotiin.  Harmaa seinä sopii myös vaaleamman puunvärisen lattian kanssa. Seinä voi olla ritilämäinen tai umpiseinä, jos haluaa näkösuojaa ja omaa rauhaa katseilta.Tässä myös Diy-ideaa, jos terassille haluaa pientä lisäpöytää tai istuinta. Meillä on ollut näitä jo viime kesänä käytössä ilman maalausta. Yhden sitten jo kokeilin mille näyttää maalattuna, siitä tulee kuvaa myöhemmin. Pölkyn päälle voi myös laittaa lyhtyä tai muuta koristetta terassille.


Tämä valkoinen sarja oli mielestäni kaunis ja kevyen näköinen. Mustavalkoiset tyynyt ja ruukut terassilla tekevät valkoista rakastavalle herkullisen idean sisustamiseen. Alemmassa kuvassa pöytä oli myös ruokailuun sopiva koonsa puolesta. Laventeli oli laitettu söpöön raitakassiin! Tämä messukohde olikin lempparini.
Tässäpä heinäkuu tulee kohta puoleen väliin. Tulevalla viikolla pääseekin sitten
kurkistamaan asuntomessuja Jyväskylään, sitä innolla odottaen. Pakko mainita, että täältä
 Korukoppa blogista löytyy myös Jyväskylän sisustuskauppa tarjontaa! Klikkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com