27.9.2014

2-vuotiaan Prinsessan synttärit

Minä opettelin tekemään Pompomeja, viime tingassa ne sain aamulla tehtyä.Helppo ne ovat tehdä, mutta kannattaa varata silkkipaperia useampi paketti. Minulla oli vain kaksi pakettia, ja niistä tuli neljä pompomia. Kivoja ne ovat, ja pitää muistaa osata taitella oikeasta suunnasta! Tiiviitä taitoksia. Muuten epäonnistuu. Reunat voi leikata pyöreäksi tai kolmioksi. Ohje on täältä esmeralda`s -blogista. Näitä koristeita voi käyttää uudelleen, säilytykseen vain isoon laatikkoon. Kaivetaan esille seuraaviin juhliin. Ilmapallot ja serpentiinit kuuluivat myös koristuksiin.Synttäreiden menu:

Kinkkuvoileipäkakku 
Vadelmamansikkatäytekakku
Tuulihatut (kylmäsavulohitäyte)
Cupcakes (porkkana,suklaa)
Macaronit (vadelma, suklaatäyte)
Coctailkarjalanpiirakat, munavoi
Mangojuustokakku

Kotitekoinen omenamehu, kahvi ja tee
Karkkeja MariskoolissaHeppatytön kakussa piti olla hepat ja kärry. Minni-koristeita piti päivänsankarin päästä maistamaan heti!

Synttärisankarin mekko sointui sopivasti juhlien teemaan. Mekko on Lindexiltä. Lahjaksi saadut keltaiset Muumi-saappaat oli rakkain lahja. Päiväkodissa kaverilla on keltaiset saappaat, joita Papu on aina ihastellut ja halunnut omaan jalkaan. Nyt sitten on nämä unelmasaappaat ihan ikiomat! LEPPOISAA LAUANTAITA!
2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä leivonnaisia:) koristeetkin on kivat.

    VastaaPoista
  2. Hyvälle maistuivat myös.Macaronit töiseviä tehdä, tytär niitä teki ja muutenkin yhdessä näitä jokainen valmisteli.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com