28.9.2014

Mitä ostin alennusmyynnistä?

Alennysmyynnistä löytyi kyllä oikein ihania hankintoja. Pihamme sai siis uusia pensaita ja puita, vaikka talo on jo yhdeksän vuotta vanha ja pihasuunnitelmat tehty kaksi kertaa. Kun Agrimarketin alennuksessa törmäsin 2€ maksaviin pensaisiin ja puihin, niin eihän niitä voinut olla ostamatta.
 • loistoangervoja ryhmään
 • mangolia (unelma valkoisista upeista kukista)
 • suklaakirsikka
 • vartettu tundrapaju (näytti rumalle, mutta hellyttävä tupsu siinä oli päässä)
 • riippahernepuu (Walkerinhernepuu)
Ja kun vielä eksyy ihanaan kukkakauppaan, niin eipä voi vastustaa kiusausta kukkakaupan valikoimista. Syksyinen asetelma on nyt meidän kotona pöydällä. Kurpitsan seurassa on muratti. Luulen, että saan tämän asetelman menestymään Halloweeniin asti.


Muratin ajattelin saada menestymään vielä myöhemminkin, joten saa nähdä onnistunko siinä. Nämä värit ovat kyllä kauniit tähän vuodenaikaan. Kurpitsan odotan kestävän myös kauan aikaa ruukussa. Sunnuntaihin iloa!

2 kommenttia:

 1. Todella suloinen asetelma. Ja tuo suklaakirsikka kuulostaa niin hyvältä. Olen haaveillut kirsikkapuusta omaan pihaan, mutta kun ei oikein sopivaa paikkaa ole vielä keksinyt. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin! Viikot hurahtaa vauhdilla ohitse. Kirsikkapuu vaatii tilaa ympärilleen, mutta meillä olen sitä muotoillut ettei liian isoksi kasvaisi. Muutaman kirsikan on tuottanut, mutta tätä suklaakirsikkaa on kehuttu paremmanmakuiseksi. Saa nähdä.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com