17.2.2015

Artekin tuoliko?

Osaisiko joku teistä kertoa tunnistaako Artekin tuolin jostakin? Onko esim. pohjassa jotain merkkiä? Tänään kävin tyttären opiskelijaboxissa kyläilemässä, ja kesken tee+pullahetken silmäni osui lasitetun terassin tuoliin, siellä oli koivunvärinen ja mustalla punoksella oleva lepotuoli. Tytär oli saanut tuolin ja muitakin huonekaluja ystävälliseltä vuokranantajalta.

Arvostan itse vanhoja klassikoita, ja varojen salliessa olen alkanut panostamaan designjuttuihin. Ongelmana tässä vain on se, että innokkaana sisustajana kalusteet ja muut kodin tavarat välistä vaihtuvat uusien/käytettyjen tieltä. Tämä tuoli on nätti, mutta tuo koivun väri ei ehkä juuri ole oikea väriltään meille. Olen omistanut joskus koivuista hyllyä ja tarjoilupöytää ( joka edellee on varastossa odottamassa uusiokäyttöä..). Koivuhylly on käytössä nyt siskon pojan kodissa. Mitä olette mieltä, meneekö tuoli pilalle, jos sen koivuosat käsittelee vaikka valkoisella?


Artek 406 tuoliko?

6 kommenttia:

 1. Artekin tuolissa nousevat käsinojat ylöspäin selkänojaa vasten, tosin en todellakaan ole mikään desingtietäjä, että en osaa sanoa onko heillä muunkin mallisia nojatuoliversioita tästä...

  VastaaPoista
 2. Tuo jalkaosa on myös erilainen mitä nykyisin on myynnissä!

  VastaaPoista
 3. Elä vain käsittele puuosia. Mieti,ethän saa käsitellyksi tuon punoksen alla olevia puuosia. Anna ajan kulua,kohta sinä jo huomaat näkeväsi kotona ripauksen koivua....nimimerkillä kokemusta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Harmittaa vaan, kun ei vieläkään tietoa onko tämä aito vai ei.

   Poista
 4. Hei, ei ole aito vaan kopiotuote. Kopion huomaa siitä, että jalkojen välissä on poikkipuu, joka ei aidoissa tuoleissa ole. Lisäksi käsinojat taipuvat väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta!Kopioita onkin palkon tehty Artekin tuotteista.Tämä tuoli on käytössä kuitenkin,kun ei raaskittu luopua siitä.Oli ilmainen.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com