22.2.2015

Meikeistä ja kauneudenhoidosta

Sain eilen oikein asiantuntevaa palvelua kosmetiikkaosastolla Oulun Stokkalla. Tarvitsin uuden meikki- ja silmänympärysvoiteen, meikkejä ja pesuaineita. Olen tänä talvena käyttänyt Lumenen ihonhoitotuotteita, ja esim. cuperosa on huomattavasti vähentynyt poskipäiltä. Silmäluomet ovat voineet hyvin, aiemmin ne hilseilivät ja punottivat. Tässä luulen, että on auttanut ripsivärin vähentynyt käyttö (olen värjäyttänyt kulmat ja ripset) ja syönyt multi caroteenivitamiinia (luteiini, beta-ja alfakaroteeni).

BB- voide sisältää siis värivoidetta ja päivävoidetta. Laitan myös alle kosteuttavaa ja kiinteyttävää päivävoidetta. Myyjä sanoi, että se on hyvä valinta. Tehostaa kuivaa ihoa saamaan kosteutta ja suojaamaan sitä (aurinkokerroin 20). Silmänympärysvoide on samaa sarjaa; heleyttävä ja kirkastava voide.

Viime toukokuussa ostin Tallinnasta Maybellinen ruskeansävyisen luomiväripaletin. Vaalein ja tummin väri ovat olleet suosikkeja siinä, koska vaalea on käynyt pohjavärinä luomella ja tummalla olen muotoillut kulmat. Tämä uusi Maybelline on Smoked eye-sarjaa, eli laitoin tuohon myös kuvaa  miten luomiväriä voi esimerkiksi laittaa. Itse käytän yleensä kahta väriä, vaalea alle sekä ylä -että alaluomeen ja tummaa luomivakoon (kohta 3) ja aavistuksen verran ulkonurkkiin.

Lórealin meikkikynä oli uusi tuttavuus. Myyjän mielestä musta tai tämä tumma harmaa sopi tuon luomivärin kanssa. Otin harmajan, kun musta on mielestäni liian tumma. Väri levittyy ihanan pehmellä siveltimellä, jolla saa paksun tai ohuen rajauksen. Tämä oli hyvä ostos!Suihkugeeliksi valikoitui mangon tuoksuinen ilovecosmeticsin tuote ja myös samaa sarjaa oleva kuorintavoiden sitruunan ja limen tuoksuisena. Näillä nyt pärjää taas vähän aikaa!

Matkalta ostin vaihteeksi koruja kevättä ja kesää ajatellen. Toinen pari korviksista on saksalaisen Claire´sin ja toinen on ostettu Ranskasta englantilaisesta kauppaketjusta. Tuliaisena tuli myös tytöille erilaisia koruja, voidaan vaikka vaihdella niitä välillä keskenämme.Kivaa sunnuntaita Sinulle!!

4 kommenttia:

 1. Rakastan hedelmäisen tuoksuisia suihkugeelejä. Vasta ostinkin samaa merkkiä, kun oli Anttilassa maksa 2 osta 3. :) Aurinkoista sunnuntaita. :)

  VastaaPoista
 2. Tänään testattu molempia,hyvät olivat.Tuo hyvä tarjous jonka bongasit.Emotion myy näitä myös kaupassa ja verkkokaupassa.

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia ja hyvä kun saa ammattimaista palvelua noissa asioissa :) mukavaa alkanutta viikkoa ❤️

  VastaaPoista
 4. Tykkään palvelusta,jos itse on epävarma.Kiitti samoin!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com